iPhone 15 mi 15 Plus mı?

15 Plus gayet iyi bir telefon. 120Hz olmaması dışında ciddi bir eksisi yok.
Yanına Optik zoom kamerasını da ekleyelim onun. İşte sorun da burada başlıyor, 120 hz ve optik zoom özellikle de 120 hz çok çok çok ciddi eksiklik. 5 sene boyunca ekranına her baktığında eksiklik. 50 bin lira para bayıldığın telefonda inanılmaz ultra mega eksiklik. Geriye kalan her şeyi o parayı verdiğin diğer telefonlar da yapıyor. Yoksa kimse 15'e hatta herhangi bir iPhone'a kötü diyemez.

Düz model çok küçük, cidden. Bence gidip ikisini de bir elinde tut. O zaman ne demek istediğimi anlayacaksın.
Teşekkürler. Yarın bakacağım.

Bütçeyi zorlayıp 15 Pro alma şansınız nedir?
Plusa büyük ekran istediğimden dolayı çok zorlayıp çıkabiliyorum maalesef.

15 Plus alacak kadar paranız varsa az bir şey daha koyup 15 Pro alın. Aralarında çok ciddi fark var.
Evet zorlayabilsem öyle ama 256 gb almak istiyorum. Bu yüzden proya çıkamıyorum maalesef.

Pro olmadıktan sonra neye yarar... Bu çok soru değeri bile taşımıyor. Ölüp bitmiyorsanız büyük ekran için ve çıkabiliyorsanız 15 pro alın. Hatta bilmiyorum var mı yok mu ya da fiyatlar nedir ama oluyorsa 14 pro alın düz 15 yerine.
14 proda 15 proya çok yakın fiyatı. Dediğim gibi büyük ekran istediğim için plusa çok zorlayıp çıkabiliyorum.

Tek derdi büyük ekransa 14 Plus alsın o zaman.
14 plus un 14-13 hatta 12 ile arasında pek bi fark yok ama 15 in kamerası ve bi kaç özelliği daha fazla 14 ten fazla. Yoksa bende başta 14 plus düşünüyodum. Çok araştırdım ve biraz daha zorlayıp 15 e çıktım

15 Plus gayet iyi bir telefon. 120Hz olmaması dışında ciddi bir eksisi yok.
Teşekkürler.

Yanına Optik zoom kamerasını da ekleyelim onun. İşte sorun da burada başlıyor, 120 hz ve optik zoom özellikle de 120 hz çok çok çok ciddi eksiklik. 5 sene boyunca ekranına her baktığında eksiklik. 50 bin lira para bayıldığın telefonda inanılmaz ultra mega eksiklik. Geriye kalan her şeyi o parayı verdiğin diğer telefonlar da yapıyor. Yoksa kimse 15'e hatta herhangi bir iPhone'a kötü diyemez.
Evet hız benide çok düşündürüyordu ama oyun oynayan veya telefonla önemli işler yapan biri olmadığım için çok etkilemez diye düşünmüştüm.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı