iPhone 15 mi 16 mı alınır?

Aidenzawesome

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, telefon değişeceğim. Şu an 11 var, 15 veya 16 arasında kaldım. Pro falan almayacağım, düz 15 veya 16 arasında kaldım. 15'in kamerası dışarıdan daha güzel duruyor, 16 alt alta olduğu için pek hoşuma gitmedi. Sizce ne yapmalıyım, özellikler falan dahil?

Hangisi hoşuna gidiyorsa onu al tasarım olarak aman aman fark yok.

Yapay zeka özelliği 16 ve üzerine gelecek bu arada onu da göz önünde bulundurun hocam. Ne kadar işinize yarar bilmem orasını da ben 15 kullandım şu an 16e kullanıyorum. Fiyat farkını göz önünde bulundurmayacaksak 16 daha çok hoşuma gitmişti.

Bence Pro istemiyorsanız en azında 17'ye yönelin 60 Hz hakaret gibi bir şey bu tarz paralar verirken bir telefona.

İphone alınacaksa 120hz olan modelleri dışında ekran sizi üzecektir.
120hz olan beğendiğiniz bir modeli alın.

4S'den bu yana iPhone kullanırım her yeni modelde Pro alacağım diye niyetlenirim hiçbir zaman kısmet olmadı bana. Ancak hep söylerim iPhone alacaksan Pro alacaksın diğer türlüsü bir süre sonra en basitinden Hz değerinden bile üzüyor.

Bence Pro istemiyorsanız en azında 17'ye yönelin 60 Hz hakaret gibi bir şey bu tarz paralar verirken bir telefona.
Pro pahalı hocam ya 80K oluyor.

iPhone alınacaksa 120Hz olan modelleri dışında ekran sizi üzecektir.
120Hz olan beğendiğiniz bir modeli alın.

120Hz Pro Max modelleri oluyor değil mi?

Hocam 15 Pro hiçbir yerde bulamıyorum nasıl bulacağımı bilmiyorum bulsam onu alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…