sANalefsane Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2025 #1 Ailemi iPhone konusunda ikna ettim ama şu an iPhone 15 50.000 lira civarı ama iPad Mini 25 bin lira, sizce hangisini almalıyım?
Ailemi iPhone konusunda ikna ettim ama şu an iPhone 15 50.000 lira civarı ama iPad Mini 25 bin lira, sizce hangisini almalıyım?
nwc00 Megapat Zamanın Tanığı Cep Doktoru Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 6.203 Çözümler 6 29 Haziran 2025 #2 sANalefsane dedi: Ailemi iPhone konusunda ikna ettim ama şu an iPhone 15 50.000 lira civarı ama iPad Mini 25 bin lira, sizce hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... Honor Magic 7 Pro.
sANalefsane dedi: Ailemi iPhone konusunda ikna ettim ama şu an iPhone 15 50.000 lira civarı ama iPad Mini 25 bin lira, sizce hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... Honor Magic 7 Pro.
Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.643 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2025 #3 İhtiyacınıza göre. Birde ipad mini yerine air modeline yönelin.
MaveNN Kilopat Cep Doktoru Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 2.222 Makaleler 4 Çözümler 75 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1 256 GB Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 2 Asus X550JX Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek Erbabı. 29 Haziran 2025 #4 Telefon ihtiyacın var ise iPhone tabii'ki. Alternatif olarak alacağın bütçeye uygun güzel Android'lerde bulunuyor.
Telefon ihtiyacın var ise iPhone tabii'ki. Alternatif olarak alacağın bütçeye uygun güzel Android'lerde bulunuyor.
bineyy Decapat Katılım 10 Kasım 2022 Mesajlar 275 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2025 #5 sANalefsane dedi: Ailemi iPhone konusunda ikna ettim ama şu an iPhone 15 50.000 lira civarı ama iPad Mini 25 bin lira, sizce hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... Tablet ve telefon çok ayrı olaylar.iPhone 15 üzmez.
sANalefsane dedi: Ailemi iPhone konusunda ikna ettim ama şu an iPhone 15 50.000 lira civarı ama iPad Mini 25 bin lira, sizce hangisini almalıyım? Genişletmek için tıkla... Tablet ve telefon çok ayrı olaylar.iPhone 15 üzmez.
sANalefsane Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2025 #6 Lskow dedi: İhtiyacınıza göre. Bir de iPad Mini yerine Air modeline yönelin. Genişletmek için tıkla... Açıkçası bunu düşündüm ama ben iPhone gibi kullanmak istediğim için alıyorum ve Air modeller çok güçlü ve bana gerek yok zaten güzel bir laptopum var.
Lskow dedi: İhtiyacınıza göre. Bir de iPad Mini yerine Air modeline yönelin. Genişletmek için tıkla... Açıkçası bunu düşündüm ama ben iPhone gibi kullanmak istediğim için alıyorum ve Air modeller çok güçlü ve bana gerek yok zaten güzel bir laptopum var.
Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.643 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2025 #7 sANalefsane dedi: Açıkçası bunu düşündüm ama ben iPhone gibi kullanmak istediğim için alıyorum ve Air modeller çok güçlü ve bana gerek yok zaten güzel bir laptopum var. Genişletmek için tıkla... İphone alın o zaman hocam.
sANalefsane dedi: Açıkçası bunu düşündüm ama ben iPhone gibi kullanmak istediğim için alıyorum ve Air modeller çok güçlü ve bana gerek yok zaten güzel bir laptopum var. Genişletmek için tıkla... İphone alın o zaman hocam.
sANalefsane Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2025 #8 bineyy dedi: Tablet ve telefon çok ayrı olaylar. iPhone 15 üzmez. Genişletmek için tıkla... Küçük olduğu için iPad iPhone yerine geçer mi diye düşünüyorum. Lskow dedi: iPhone alın o zaman hocam. Genişletmek için tıkla... Ama hangi iPhone alacağımıza kararsızım ilk fikir olarak 15 dedim ama sizin önerdiğiniz varsa.
bineyy dedi: Tablet ve telefon çok ayrı olaylar. iPhone 15 üzmez. Genişletmek için tıkla... Küçük olduğu için iPad iPhone yerine geçer mi diye düşünüyorum. Lskow dedi: iPhone alın o zaman hocam. Genişletmek için tıkla... Ama hangi iPhone alacağımıza kararsızım ilk fikir olarak 15 dedim ama sizin önerdiğiniz varsa.
Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.643 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2025 #9 sANalefsane dedi: Küçük olduğu için iPad iPhone yerine geçer mi diye düşünüyorum. Ama hangi iPhone alacağımıza kararsızım ilk fikir olarak 15 dedim ama sizin önerdiğiniz varsa. Genişletmek için tıkla... 2. el 14 pro alabiliyorsanız 14 pro alın.
sANalefsane dedi: Küçük olduğu için iPad iPhone yerine geçer mi diye düşünüyorum. Ama hangi iPhone alacağımıza kararsızım ilk fikir olarak 15 dedim ama sizin önerdiğiniz varsa. Genişletmek için tıkla... 2. el 14 pro alabiliyorsanız 14 pro alın.
closed.selim Centipat Katılım 17 Ekim 2024 Mesajlar 1.806 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer 26°14'53"N 71°16'23"W Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 | RTX 4050 6GB, 16GB ram, 1TB ssd, İ5 14. nesil Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Haziran 2025 #10 Üniversitede falan kullanacaksanız ve telefon ihtiyacınız yoksa ipad. Tabletler ders çalışmak için bulunmaz nimet bence. Çok faydalılar, çok.
Üniversitede falan kullanacaksanız ve telefon ihtiyacınız yoksa ipad. Tabletler ders çalışmak için bulunmaz nimet bence. Çok faydalılar, çok.