IPhone 15 mi RTX 4070 AMD Ryzen 7 7700 sistem mi?

Alemirvsall

Centipat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, şimdi elimde yaklaşık 100 bin TL para var iPhone 15 Pro Max mi alsam yoksa 4070 PC falan mı ne önerirsiniz?

PC al... Ben de ayni karari verdim

Selam arkadaşlar, şimdi elimde yaklaşık 100 bin TL para var iPhone 15 Pro Max mi alsam yoksa 4070 PC falan mı ne önerirsiniz?
Ben sahsen asla bir telefona 100K vermem. 45K ya mis gibi 2K + 90 FPS oynatacak 4070-4070TI sistem toplanir. Telefon alsaniz 20K ya guzel bir samsung ustune 40K da kaliyor.

Pc alıp bir alt model telefon alabilirsin. Yatırımını pcye yapmanı öneririm yani.

Bilgisayar almanız daha mantıklı. Yanına da iPhone 15 dışında telefon alabilirsiniz.

Sen şimdi iPhone 15 Pro Max'e klavye,monitör ve mouse takıp 2K ultra ayarlarda internetsiz RDR2 oynayabilir misin?

Sen şimdi iPhone 15 Pro Max'e klavye, monitör ve mouse takıp 2K Ultra ayarlarda internetsiz RDR2 oynayabilir misin?

Hocam tabii yapamam ama şimdi benim şöyle bir PC'den uzak kalma sebebim var hocam ben böyle temizliktir termal macun filandir uğraşmayı sevmem alacağım öyle durcak kullanacağım isterim

Hocam tabii yapamam ama şimdi benim şöyle bir PC'den uzak kalma sebebim var hocam ben böyle temizliktir termal macun filandir uğraşmayı sevmem alacağım öyle durcak kullanacağım isterim

Termal bakım veya temizlik her gün yapılan bir şey değil ki zaten. Temizliği 3 veya 6 ayda bir yapabilirsiniz. Termal bakım ise sıcaklık değerleri arttığında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…