iPhone 15 mi S24 FE mi?

focusblack01

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir telefona gidip 50 bin TL vermek saçmalık geliyor evet hele bu ekonomide. 6 yıllık Samsung geçmişimle beraber bu iPhone modellerine ilgim uzun zamandır vardi. Hem telefonumda kırıldı 11, 12, 13 modelleri de eskimeye başlıyor. 14 desek kronik sorunlu. En mantıklı uzun senelerce gidecek olan 15 diye düşündüm. Her neyse konumuza dönelim. iPhone 15'e geçmeye değer mi 50k vermeye değer mi sizce?

Ticari kartlara taksit oluyor mu Mediamarkt, Vatan Bilgisayar gibi yerlerde?

Taksit olmuyor. Baz model iPhone icin 50k verilmez. O fiyat bandina cikabiliyorsaniz Honor magic 7 Pro zorlayin en azindan. S24FE F/P oarak gayet iyi. S24 Plus'ta bakabilirsiniz.

Ticari kart olayı hakkında bir bilgim yok hocam o yüzden bu konu hakkında bir şey diyemem hocam. Burada asıl soru sizin gündelik kullanımlarınızı karşılayan model hangisi. Eğer Android sizin günlük kullanımlarınızı karşılayabiliyorsa benim görüşümce iPhone almak mantıksız olur. S24 FE sizin ihtiyaçlarınızı hayli hayli karşılayacaktır diye düşünüyorum hocam bu sebepten dolayı S24 FE alabilirsiniz ama eğer isterseniz kalan bütçenizle kendinize güzel bir ekosistem dizebilirsiniz.

S24 FE, fiyat/performans olarak daha mantıklı duruyor ama iPhone ekosistemine girmek istiyorsan 15 de uzun ömürlü olur. Android tarafında daha uygun fiyata amiral gemisi özellikleri alabiliyorsun, iPhone ise uzun yazılım desteğiyle öne çıkıyor. Taksit olayına gelirsek, ticari kartlara genelde taksit yapılıyor ama mağazaya göre değişebilir, kesin bilgi için doğrudan alışveriş yapma kısmına girmek en iyisi.

Taksit olmuyor. Baz model iPhone icin 50k verilmez. O fiyat bandina cikabiliyorsaniz Honor magic 7 Pro zorlayin en azindan. S24FE F/P oarak gayet iyi. S24 Plus'ta bakabilirsiniz.

Hocam Honor markası ban hiç güvenilir gelmiyor

Samsung ekosistem güzel olurdu hocam ama iPhone icimde kalıyor hep ama çok saçma rakamlar gerçekten Samsung cihazlar fiyat olarak daha mantıklı galiba evet

Hocam benim ilk niyetim 4 yıl önce IP11 i 7,500 a almaktı ama olmadı gittim onun yerine A51 aldm 3,400 e şu an iPhone fiyatlarını aklım almıyor tek slip almak imkansız zaten taksit olayında ise en fazla3 taksit olursa bir ihtimal bakacagım artık olmazsa 20 25 bandında Samsung cihazlara bakarım

Son düzenleme:

Aynen hocam, şu an iPhone fiyatları uçmuş durumda. 4 yıl önceki fiyatlarla kıyaslamak bile anlamsız hâle geldi. Tek çekim zaten çoğu kişi için imkansız, taksit de sınırlı olunca iş iyice zorlaşıyor. Eğer iPhone ekosistemine girme gibi bir zorunluluğun yoksa, 20-25K bandında Samsung’un gayet güçlü cihazları var. Hem donanım olarak yeterli olur hem de fiyat açısından daha mantıklı bir seçim olabilir.

Kesinlikle hocam tercihim Samsung olur büyük ihtimal eger tek slip olursa hocam oyunla falan işim yok A serisi hakkında ne dusunuyorsun A35 15 k A55 19 20k bandında 256 GB olanları

Kesinlikle hocam tercihim Samsung olur büyük ihtimal eger tek slip olursa hocam oyunla falan işim yok A serisi hakkında ne dusunuyorsun A35 15 k A55 19 20k bandında 256 GB olanları
A35 ve A55 fiyatlarına bakınca A55 daha mantıklı duruyor, çünkü Exynos 1480 ile uzun vadede daha iyi performans verir, ayrıca metal çerçeve ve OIS destekli kamerası da artısı. Eğer bütçeyi çok aşmak istemiyorsan A35 de günlük kullanım için iş görür ama uzun ömürlü olsun diyorsan A55 daha iyi bir tercih olur.

Hocam Honor markası ban hiç güvenilir gelmiyor.

Aslinda guven vermemesi icin bir sebep yok hocam. Soyledigim cihaz direkt olarak S25 Ultra rakibi. Saf kamera performansi olarak en iyi telefon bile denebilir Vivo X200 Pro ile beraber. Yazilimi hızlı ve hafif. Diger cinli markalarla karistirilmamasi gereken bir marka Honor. Bircok konuda S25 Ultra dan bile iyi bir cihaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…