iPhone 15 mi S25 mi?

Araseksi

Hectopat
Merhaba. iPhone 15 ve S25 arasında kaldım. S25 diğer her şeyde daha iyi ancak 15'inde kamerası S25'e göre daha kaliteli kamerada benim için önemli sizce hangisini seçmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. iPhone 15 ve S25 arasında kaldım. S25 diğer her şeyde daha iyi ancak 15'inde kamerası S25'e göre daha kaliteli kamerada benim için önemli sizce hangisini seçmeliyim?

Kesinlike S25 cihazın diğer özelliklerini boşlamayın kamerası bir tık daha iyi diye. Bu durumun artık tamamen ön yargı olup tüm Türk halkının diline yapıştığını düşünüyorum "iPhone kamerası hepsinden daha iyi" diye. Kamerasının neredeyse eşit düzeyde olduğunu düşünüyorum olmasa bile o 60Hz telefona o kadar para asla verilmez.

S25 her türlü. O kadar da fark yok kamera açısından. Sırf bu fark için tüm bu özelliklerden yararlanmamak için bir neden yok.

15 serisinin kamerasi berbat. Kim diyor 15'in kamerasi daha iyi diye.

15 serisinin kamerasi berbat. Kim diyor 15'in kamerasi daha iyi diye.

DxOMark'ta puanı iyiydi karşılaştırma videolarında da iyi olduğu söyleniyor o yüzden böyle bir yorumda bulundum

IPhone'a hiçbir sempatim de yok hatta arayüzü bana zor bile geldi. Ön yargı değil de iyi olduğu söylendiğinden dolayı dedim.

o kadarda fark yok hem kamera önemliyse git kamera al arkadaşın dediği gib sırf kamera için diğer özelliklerden vazgeçmeyin derim

S25 derim kesinlikle. Zaten iPhone 15'inde öyle fark edilebilir bir üstünlüğü yok kamerada. Denk diyebiliriz çoğu senaryoda(kamera açısından)

S25 derim kesinlikle. Zaten iPhone 15'inde öyle fark edilebilir bir üstünlüğü yok kamerada. Denk diyebiliriz çoğu senaryoda(kamera açısından)

Galiba S25 alacağım. Samsung'un sitesinden alınca Buds 3 Pro, S25 ve Watch 7 58 bin TL oluyor iPhone 15 fiyatına bu üç ürünü alabilmiş oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…