Cihaz 0. 4 aydır kullanıyorum. Bugün fark ettim ki yakından nesnelerin fotoğrafını bulanık çekmeye başladı. Fakat daha önce böyle bir problem yoktu. Bugün başladı ve bir türlü sorunu çözemedim. Ne yapmalıyım? Uzaktan çekip Zoom yaptığımda çok net fakat telefonu kendim yakınlaştırınca berbat bir kalite sunuyor.
Merhaba sorun yazılımsal. Öncelikle cihazını yeniden başlatır mısın? Düzelmezse yeni gelen 2-3 güncellemeyi bekle derim. Yine olmazsa DFU moduna alarak sıfırlamak çözüm olur.
Merhaba sorun yazılımsal. Öncelikle cihazını yeniden başlatır mısın? Düzelmezse yeni gelen 2-3 güncellemeyi bekle derim. Yine olmazsa DFU moduna alarak sıfırlamak çözüm olur.
Hocamın da dediği gibi genelde yazılımsal oluyor. Çok nadiren kameradan çıkıyor umarım çıkmaz. iPhone 15 kamera fiyatını merak bile etmiyorum yazılımsal değil de donanımsal bir problemse kesinlikle ama kesinlikle mıktanıs koydurtmayın 3 gün sonra tekrar aynı sorunu yaşarsınız. Paranıza ve vaktinize yazık olur.
Kusura bakmayın hocam geç cevap verdim ama sanırım bu telefonun kronik sorunu. Aslında aldığımda da belki böyleydi hatırlamıyorum ama insanı sinir ediyor bu problem. Belki ilerleyen güncellemelerde sorun çözülür. Bir Apple'a göstereceğim yine de tatil dönüşü. Sizi de bilgilendiririm.