iPhone 15 odak sorunu nasıl çözülür?

Yagiz3461

Hectopat
Kek günü
Cihaz 0. 4 aydır kullanıyorum. Bugün fark ettim ki yakından nesnelerin fotoğrafını bulanık çekmeye başladı. Fakat daha önce böyle bir problem yoktu. Bugün başladı ve bir türlü sorunu çözemedim. Ne yapmalıyım? Uzaktan çekip Zoom yaptığımda çok net fakat telefonu kendim yakınlaştırınca berbat bir kalite sunuyor.

Dosya Ekleri

• IMG_5923.jpeg
    64,3 KB · Görüntüleme: 111
  • IMG_5923.jpeg
    64,3 KB · Görüntüleme: 76
Merhaba sorun yazılımsal. Öncelikle cihazını yeniden başlatır mısın? Düzelmezse yeni gelen 2-3 güncellemeyi bekle derim. Yine olmazsa DFU moduna alarak sıfırlamak çözüm olur.

Hocamın da dediği gibi genelde yazılımsal oluyor. Çok nadiren kameradan çıkıyor umarım çıkmaz. iPhone 15 kamera fiyatını merak bile etmiyorum yazılımsal değil de donanımsal bir problemse kesinlikle ama kesinlikle mıktanıs koydurtmayın 3 gün sonra tekrar aynı sorunu yaşarsınız. Paranıza ve vaktinize yazık olur.

Hocam nasıl bir yol izlediniz. Sizin konunuzu görünce ben de bir deneyeyim dedim. Bende de aynısı oluyor. Ne yapmak lazım? Takip edeyim konuyu.

Hocam nasıl bir yol izlediniz. Sizin konunuzu görünce ben de bir deneyeyim dedim. Bende de aynısı oluyor. Ne yapmak lazım? Takip edeyim konuyu.

Kusura bakmayın hocam geç cevap verdim ama sanırım bu telefonun kronik sorunu. Aslında aldığımda da belki böyleydi hatırlamıyorum ama insanı sinir ediyor bu problem. Belki ilerleyen güncellemelerde sorun çözülür. Bir Apple'a göstereceğim yine de tatil dönüşü. Sizi de bilgilendiririm.

Hocam ben geçen gün destek uygulamasından yazdım. Bu durum normal dediler. 15'teki sensörlerden dolayı normal bir durum dediler.

Hocam ben geçen gün destek uygulamasından yazdım. Bu durum normal dediler. 15'teki sensörlerden dolayı normal bir durum dediler.
Çok teşekkürler boşuna Apple'a kadar gitmeme gerek kalmadı. Zoomla idare edeceğiz artık ne yapalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…