M Memyr Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 681 Çözümler 1 13 Ekim 2024 #1 Telefonu alma aşamasındayım fakat ön kamerayla ilgili çok fazla kötü yorum okudum, ön kamera sorunu hala devam ediyor mu düzeldi mi?
Telefonu alma aşamasındayım fakat ön kamerayla ilgili çok fazla kötü yorum okudum, ön kamera sorunu hala devam ediyor mu düzeldi mi?
YigitCAS Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 545 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Ekim 2024 #2 Hocam merak ettiğimden soruyorum, neden iPhone 15 alıyorsunuz? Daha iyi tercihler var gibi gözüküyor androidde. (Sadece merak)
Hocam merak ettiğimden soruyorum, neden iPhone 15 alıyorsunuz? Daha iyi tercihler var gibi gözüküyor androidde. (Sadece merak)
johnsoapmactavish Centipat Katılım 30 Mayıs 2024 Mesajlar 290 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2024 #3 YigitCAS dedi: Hocam merak ettiğimden soruyorum, neden iPhone 15 alıyorsunuz? Daha iyi tercihler var gibi gözüküyor androidde. (Sadece merak) Genişletmek için tıkla... Ben de iPhone 15 ve S23 ultra arasindayim sanirim S23 ultra alacağım.
YigitCAS dedi: Hocam merak ettiğimden soruyorum, neden iPhone 15 alıyorsunuz? Daha iyi tercihler var gibi gözüküyor androidde. (Sadece merak) Genişletmek için tıkla... Ben de iPhone 15 ve S23 ultra arasindayim sanirim S23 ultra alacağım.
M Memyr Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 681 Çözümler 1 13 Ekim 2024 #4 YigitCAS dedi: Hocam merak ettiğimden soruyorum, neden iPhone 15 alıyorsunuz? Daha iyi tercihler var gibi gözüküyor androidde. (Sadece merak) Genişletmek için tıkla... Yurt dışından alıcam Samsung orada daha pahalı.
YigitCAS dedi: Hocam merak ettiğimden soruyorum, neden iPhone 15 alıyorsunuz? Daha iyi tercihler var gibi gözüküyor androidde. (Sadece merak) Genişletmek için tıkla... Yurt dışından alıcam Samsung orada daha pahalı.
Kürk Mantolu Madonna Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2024 #5 Memyr dedi: Yurt dışından alacağım Samsung orada daha pahalı. Genişletmek için tıkla... iPhone 15 kullanıyorum bende sorun yok. Ayrıca 14 pro daha iyi bir seçenek olabilir
Memyr dedi: Yurt dışından alacağım Samsung orada daha pahalı. Genişletmek için tıkla... iPhone 15 kullanıyorum bende sorun yok. Ayrıca 14 pro daha iyi bir seçenek olabilir