iPhone 15 pil sağlığı 20 günde 99'a düştü

Heisenmert

Hectopat
Daha fazla  
Telefonu sıfır aldım. Kullanımım sıradan bir insana göre “çok azıcık” fazla. Şarjda hiç kullanmadım ve aldığım günden beri hiç 20'nin altına düşmedi. 20-80 arası kullandım genelde. Çevremdekilerde ve duyduklarımda 2-3 ay gibi süreler boyu %100'de kalmış pil sağlığı. Bende neden bu kadar erken sizce Apple ile iletişime geçmeli miyim?

Ben 3.5 ay gibi bir sürede %99'a düştüm şu an 1. senesini geçti ve %87 ama ben ilk 3.5 ay hariç hiç dikkat etmedim telefon kapanınca vs takıyordum şarja arada şarjda da oynuyordum. Buna rağmen 7.30 zorlarsam 8 saat ekran süresi alabiliyorum demem o ki pil sağlığına çok takılmayın pilin performansına bakın.

Yav kafanıza göre kullanın geçin şu cihazları kafaya takmaya değecek şeyler değil. Pilin ısınmasına izin verme ve %20'nin altına düşürmemeye çalış yeter daha fazlasını düşünme. Eninde sonunda eskiyecek o pil kaçışın yok keyfini çıkar sadece.

Şarj döngün kaç şu anda?
31 henüz.

Evet, arkadaşımınki 13 onunki de tam bugün 1 yıl oldu hiç dikkat etmez ve onunki de 87. Peki sizce kaç olunca değişmeli? 80 olunca değişmesi şart mı?

Haklısınız moral dolu açıklamanız için teşekkür ederim biraz bakış açımı değiştirdi.

31 henüz.

Evet, arkadaşımınki 13 onunki de tam bugün 1 yıl oldu hiç dikkat etmez ve onunki de 87. peki sizce kaç olunca değişmeli? 80 olunca değişmesi şart mı?

Bence 80'in altına düşünce değiştirilmeli. iPhone 15'lere 1000 döngü mevzusu var ve kesinliği belli olmayan bir şekilde 1000 döngü olmadan 80 altına düşerse ücretsiz değişiliyor diye bir bilgi var. Öyle bir şey varsa orada değişir ne zaman değiştirilir sorunada çok basit tatmin etmeyince yüzde olarak takılma. Ama zaten 80'in altına düşünce tatmin etmez

Anladım çok teşekkür ederim.

Apple telefonlar böyledir, telefonunuzun tadını çıkarın, 100'den 99'a düşmesi büyük bir sorun değil

Arkadaşların dediği gibi çok fazla kafaya takılacak şeyler değil. 1 2 yılda bir değişmesi lazım o bataryaların.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…