Hayir, 90'a falan geldiginde ekran suresinde azalma farkediliyor, 20-80 araligi en optimum pil sagligi icin oneriliyor fakat muazzam bir etki yaratiyor mu derseniz benim yorumum yaratmiyor, ama hic etki etmiyor diyemem biraz ediyor.
5 ayda yuzde 98 iyi bir deger. Apple 1 yilda yuzde 10'a kadar dususu normal sayar. Pil yani sonucta eninde sonunda o sagligi azalacak. Yuzde 20'nin altina dusmene sarja takmaya ozen gosterin. Yuzde 100'e kadar sarj edebilirsiniz.
5 ayda yuzde 98 iyi bir deger. Apple 1 yilda yuzde 10'a kadar dususu normal sayar. Pil yani sonucta eninde sonunda o sagligi azalacak. Yuzde 20'nin altina dusmene sarja takmaya ozen gosterin. Yuzde 100'e kadar sarj edebilirsiniz.
1 yil demek yerine donguye gore demek daha dogru olur bence, pil sagligi 80 oldugunda olan donguye gore ucretsiz degisim yapiyor ama bu durum nadir yasaniyor diye biliyorum.
1 yil demek yerine donguye gore demek daha dogru olur bence, pil sagligi 80 oldugunda olan donguye gore ücretsiz degisim yapiyor ama bu durum nadir yasaniyor diye biliyorum.
1000 döngüde %80 altına düşerse ücretsiz değiştiriyor ama 2 yıl içinde olması lazım.
Şahsen ben şu an 14 pro kullanıyorum 716 döngüde ve %90 pil sağlığı var (2 yıl geçti) ayrıca iphone 14 serisi için 500 döngüde %80 altına düşerse ücretsiz değiştiriyor