iPhone 15 pil sağlığı durduk yere %5 düştü

MetinÜZEN

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ocak 2025'te iPhone 15 satın aldım ve severek kullanıyorum. Fakat hiçbir güncelleme yapmadan hiçbir ayar ellemeden telefonumun pil sağlığı durduk yere %94 ten %89'a düştü ve şarjım aşırı çabuk bitiyor yani sizlere şöyle özetleyeyim Instagram'da 1 dakika bir şeyler bakmak bana %1 pil kaybına mal oluyor neredeyse. Konuyla alakalı yardımlarınızı bekliyorum. Gerçekten canım çok sıkıldı ve ne yapacağımı bilmiyorum.

Pil döngüsü 500 olmadan pil sağlığı %80 altına düşerse Apple pili fabrikasyon hatalı kabul ediyor ve ücretsiz değiştiriyor.

Pil döngüsü 500 olmadan pil sağlığı %80 altına düşerse Apple pili fabrikasyon hatalı kabul ediyor ve ücretsiz değiştiriyor.

O, iPhone 15 öncesi için geçerli, şu anda 1000 devir olması gerekiyor. O yüzden devir sayısını sormuştum bende.

1 sene önce satın aldığım iPhone 15 Pro cihazımda pil sağlığım %90 ve pil döngüsü 338.
Buna göre karşılaştırma yapabilir misiniz?
Cihazı haftada 1 gün yeniden başlatmayı unutmayın.

1 sene önce satın aldığım iPhone 15 Pro cihazımda pil sağlığım %90 ve pil döngüsü 338.
Buna göre karşılaştırma yapabilir misiniz?
Cihazı haftada 1 gün yeniden başlatmayı unutmayın.
321 şarj döngüsüne sahibim pil sağlığım %89 ama bu düşüş normal mi 95 lerden 89 a

O, iPhone 15 öncesi için geçerli, şu anda 1000 devir olması gerekiyor. O yüzden devir sayısını sormuştum bende.
1000 devir olması gerekirken %80'nin altına daha 321 devirdi 89a düştü 2x olsa bir sonraki %11 düşüş yine kurtarmıyor

%79 pil sağlığı ve iOS sürümü 26.0 olan iP11 kullanıyorum. Hiç böyle bir durum yaşamadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…