iPhone 15 pil sağlığı normal mi?

HulkGercekmi

Hectopat
Daha fazla  
iPhone 15 alalı tam 32 gün oldu ve pil sağlığı resimde görüldüğü gibi. Bana normal gelmedi sizce nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 15 alalı tam 32 gün oldu ve pil sağlığı resimde görüldüğü gibi. Bana normal gelmedi sizce nasıl?

Eki Görüntüle 2262578

Eki Görüntüle 2262578

Eki Görüntüle 2262578

Telefonu ne sıklıkla şarj ediyorsun şarjdan çok çekiyor musun ve adaptörün, şarj kablon orijinal mi? iPhone batarya sağlığını korumak için 20'nin altına düşürme 20 olduğu zaman şarja tak şarjda çok oynama 80'den sonra zaten kendisi akıllı şarj ediyor.

Yoğun kullanımda gayet normal iOS 17 kaynaklı ısınma sorunundan da olabilir iOS 18'e kadar şarj döngünüze dikkat edin.

80’e kadar şarj etme modu açık, kablo adaptör orijinal, şarjda sadece 1-2 kere kullandım, oyun vs oynamıyorum

iPhone'larda pil sağlığı bazı dönemlerde hızlı düşebiliyor veya uzun bir süre düşmeyebiliyor. Mesela bende iPhone 14 var, geçen sene ağustos ayında aldım. 2024'e kadar yüzde 96'ya düştü. Yılın başından beri ise aynı, düşmedi. Yani herkeste farklı bir durum söz konusu.

Seninki normal mi, normal gibi görünüyor. Yine de emin olmak istersen Apple'ın web sitesindeki canlı destek üzerinden yardım alabilirsin. Cihazından pil bilgilerini alıp bakıyorlar.

80'e kadar şarj etme modu açık, kablo adaptör orijinal, şarjda sadece 1-2 kere kullandım, oyun vs oynamıyorum.

Benim bir arkadaşımdada 15 Pro var o cok özenle şarjına dikkat ediyor nisandan beri kullaniyor diye biliyorum hala %100 ama iPhone pil sağlığını anlamak cok zor bir bakiyorsun 1günde %3 düşmüş %97 oluyor 1 yıl hala %97 de kullaniyorsun pek takılmanı önermem sadece dedipim gibi %20'de şarja tak şarjda pek oynama.

Bende bir de iPhone 15 Pro Max var, onu Şubattan beri kullanıyorum ve baya sık kullanıp oyun da oynuyorum, şarjda da kullanıyorum ama pil sağlığı %100
Bu yüzden biraz kafam karıştı da gelen yanıtlara göre sorun yok gibi

Bazı cihazların pilleri kapasitelerinin biraz üstü oluyor. O yüzden sağlık biraz daha geç düşebiliyor. Bu cihazınızda kapasite tam gibi görünüyor.

Kesinlikle normal değil. 34 döngüde %98'e düşmesi kabul edilebilir bir şey değil. Sorun yok diyenler ne saçmalıyor? Benim 15 Pro cihazım Kasım ayında kullanılmaya başlandı daha yeni %98'e düştü ve kullanımımda hiçbir şeye dikkat etmiyorum. Kablosuz şarj, %0'a kadar pili kullanma, %100'e kadar şarj etme, kablosuz şarjdayken görüntülü görüşme yapma gibi bataryanın içinden geçebilecek bir kullanımım var ve daha yeni yeni %98 oldu. Pil döngüm 281.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…