iPhone 15 pili hızlı bitiyor

alenowl

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar geçtiğimiz cumartesi günü iPhone 15 aldım ve sarji 5-6 saat dayanıyor ayarlardan baktim pil optimizasyonu bitmiş ve hala az dayanıyor normali mi bu yoksa kötü bir değer mi? Oyun oynamıyorum, sadece Instagram Reels izliyorum bir de günde 2 defa takmam gerekiyor bu yüzden pil zarar görür mü? 20-80 yapıyorum sarji.

Son düzenleyen: Moderatör:

Öyle kolay kolay zarar gorecek bir şey değil pil döngüsü genellikle iPhone düz model sorunsalı düşük kapasite bataryaya sahip yanında powerbank taşıyabilirsin parlaklığı kisabilirsin arka plandaki uygulamaları kapatmak gibi cihazı kendine göre optimize et genel olarak parlaklığı yüzde 80'in üstüne çıkarırsan su gibi içer pili.

Yok hocam powe4bank tasicak kadarda değil yani sadece normalmi diye soruyorum yoosa 6 saat dışarda hayli hayli yeter. İnstagram sadcee %65 sarj yiyo

Günde 2 defa şarj etmem sorun olmaz değil mi pil sağlığı hızlı düşmez umarım.

Günde 2 defa şarj etmem sorun olmaz değil mi pil sağlığı hızlı düşmez umarım.

Sana kısaca söyle özetleyeyim o mevzuyu %0'dan %80 yaptığın zaman 0,21 şarj döngüsü kadar pil aşınmasına sebep oluyor %34 seviyesinden yüzde 80 de 0,17 şarj döngüsüne yol açıyor 0'dan 100 ise 1 şarj döngüsüne denk geliyor. 80 üstüne çıkardığın zaman pilin voltajı arttığı için aşınmasıda artıyor. Apple 500 tam şarja yüzde 80 pil döngüsü vaadetmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…