Elektronik iPhone 15 Plus 256 GB - 59.939 ₺

NicksizDEDE

Hectopat
Daha fazla  
Seneye bu fiyata bulunmaz çıkış yılı 2023 o yüzden satıcı elinden çıkarmak istiyor sanırım.

20253.jpg

Link: https://www.akakce.com/cep-telefonu...db1abb2987cff71432c295472947137f30281801d3cf0

Direk doğrudan link: Apple iPhone 15 Plus 256 GB Siyah (Apple Türkiye Garantili) - idefix

Akakçe'de ürüne istediğiniz ürüne aratıp takipçi olun size mail geliyor düşük fiyatlar olduğunda bazen de gelmeyebiliyor; ama...

Son düzenleme:
Satıcı kim, güvenilir mi?

Satıcı bu 3 ürünü var satışta burada insanı biraz düşündürüyor ama ürünü alıp dış kutusundan seri numarasını, IEM'i̇ edevletten kontrol edilip; kamera kaydı eşliğinde ürün açılıp bakılıp kurulum yapılmadan kontrol edilebilir.
SIM kart takılınca iade kabul olmuyor ve bildiğim kadarı ile kurulum yapılınca da dikkat etmek gerek meblağ yüksek riske girilmek istenmiyorsa MediMarkt, Teknosa, Vatan gibi yerlerden alınınabilir.

İlla iPhone isteyenler için Plus iyi bir pil avantajı sağlar.

Avrupa'dan kastım bizim dışımızdaki Avrupa ülkeleri olduğunu anlamanız lazım. Çok zeka gerektirmiyor.

Orasını anladım zaten. Hangi ürünün burada Avrupa fiyatıyla satıldığını gördünüzde IPhone'u orayla karşılaştırıyorsunuz ben onu anlamıyorum. Avrupa fiyatı ile buradaki indirimin alakası yok.

Orasını anladım zaten. Hangi ürünün burada Avrupa fiyatıyla satıldığını gördünüzde IPhone'u orayla karşılaştırıyorsunuz ben onu anlamıyorum. Avrupa fiyatı ile buradaki indirimin alakası yok.
Gerçekten hiçbir şey anlamamışsınız. Biraz benim kapalı yazmış olmamın da etkisi var. Normalde bizim dışımızdaki Avrupa ülkelerinde 1000 euro'ya satılan şeyler bizim ülkede en az 2000 euro falan oluyor. Ama bu indirimle birlikte 1700 euro'ya geliyordu iPhone. Yani fiyatı fena değil yazmışım ne bu dislike atmalar falan sakin olun Allah aşkına ya.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı