iPhone 15 Plus alınır mı?

Kullandığım telefon donanım olarak çok eski olmasa da tasarım olarak baya bir eski. Bu yüzden rahatsız hissettiriyor. 15 serisini bekledim yeni bir telefona geçmek için ancak düz modeller sanırım yine hayal kırıklığı oldu. Daha öncede dedim. Telefonu bir telefon gibi kullanan biriyim. Yani sosyal medya, mesajlaşma vs. Bu yüzden bataryanın ve kameranın iyi olması aynı zamanda beni uzun bir süre götürmesi önemli. Fiyatlarda daha fazla uçmadan yeni nesil bir telefona geçmek istiyorum. Tercihimde iphone tarafından olacak çünkü kullandığım başka apple cihazları da var. Ekosistemi bozmak istemiyorum. Plus benim için iyi bir tercih olabileceğini düşünmüştüm. Ama arkadaşların dedikleri kafamı karıştırdı. Normal olarak pro bütçesine şu an sahip değilim ama zorlasam çıkabilirim. En doğru kararı vermek istiyorum…

Arada 4 bin var.
Pardon hocam plustan 15 pm olarak söyledim. Düz 15 proya bile zorlasam çıkabiliyorum. Plustan bakacak olursak üzerine 12k koymam gerekecek sanırım. O kadar çıkmak istemiyorum. 57k bile çok geliyorken…

Pardon hocam plustan 15 pm olarak söyledim. Düz 15 proya bile zorlasam çıkabiliyorum. Plustan bakacak olursak üzerine 12k koymam gerekecek sanırım. O kadar çıkmak istemiyorum. 57k bile çok geliyorken…
Çok geliyorsa zorlamaya gerek yok. 15 Plus da güzeldir alabilirsiniz. Ben olsam 61 bine 14 PM alırdım ancak 15 Plus da güzel.

Promotion ve dynamic ısland senin için önemli değilse 14 Plus al geç. Bütçen yetiyorsa 15 Plus al tabii ki.

Bunlar da yeni telefon çıkarıyor düz modelleri eski özelliklerle getiriyorlar madem öyle sadece pro çıkar ya da düz iPhone'a özellik ekle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…