Kullandığım telefon donanım olarak çok eski olmasa da tasarım olarak baya bir eski. Bu yüzden rahatsız hissettiriyor. 15 serisini bekledim yeni bir telefona geçmek için ancak düz modeller sanırım yine hayal kırıklığı oldu. Daha öncede dedim. Telefonu bir telefon gibi kullanan biriyim. Yani sosyal medya, mesajlaşma vs. Bu yüzden bataryanın ve kameranın iyi olması aynı zamanda beni uzun bir süre götürmesi önemli. Fiyatlarda daha fazla uçmadan yeni nesil bir telefona geçmek istiyorum. Tercihimde iphone tarafından olacak çünkü kullandığım başka apple cihazları da var. Ekosistemi bozmak istemiyorum. Plus benim için iyi bir tercih olabileceğini düşünmüştüm. Ama arkadaşların dedikleri kafamı karıştırdı. Normal olarak pro bütçesine şu an sahip değilim ama zorlasam çıkabilirim. En doğru kararı vermek istiyorum…
Pardon hocam plustan 15 pm olarak söyledim. Düz 15 proya bile zorlasam çıkabiliyorum. Plustan bakacak olursak üzerine 12k koymam gerekecek sanırım. O kadar çıkmak istemiyorum. 57k bile çok geliyorken…
Pardon hocam plustan 15 pm olarak söyledim. Düz 15 proya bile zorlasam çıkabiliyorum. Plustan bakacak olursak üzerine 12k koymam gerekecek sanırım. O kadar çıkmak istemiyorum. 57k bile çok geliyorken…
En ucuz iPhone 14 Pro Max 256 GB fiyatları 61.458,04 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! iPhone 14 Pro Max 256 GB özelliklerini incele, 64 mağazadaki indirimleri gör!
En ucuz iPhone 14 Pro Max 256 GB fiyatları 61.458,04 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! iPhone 14 Pro Max 256 GB özelliklerini incele, 64 mağazadaki indirimleri gör!
Plus ile Pro arasında 8K fark var. Zorlasam ulaşabilirim ama düz Pro'nun bataryası az kalır diye düşünüyorum. Zaten SE 2. nesilin bataryasından çok çekiyorum. Artık kafamın rahat etmesi için büyük modele yöneldim.