iPhone 15 Plus alınır mı?

Hocam yaklaşık 10 senedir Android kullanıyorum sorunları illallah getirtti bana bundan önce S22 kullanıyordum 3 kere garantiye gitmiştir cihaz ya da bana hatalı cihaz geldi bilmiyorum ve 2. ele en ufak güvenim yok maalesef

Hocam Android'lerin sorunlusu var aynı IOS'lar gibi. Konu açsan bence iyi bir Android önerilir. Araştırarak özenle aldığım Android'i 20 gün önce 7. Senesini doldurdu yeter artık deyip değiştirdim. Yine Android seçtim. Emin olun iPhone 15 Plus alsanız şarjı, ısınması, kamerada geçişleri, sıcakta kafayı yemesi derken nereden düştüm ben buna dersiniz. S22 içinde evet işlemcisinden kaynaklı sorunlu bir seriydi keşke alırken foeuma sorsaydınız. Yine de iPhone istiyorum derseniz iPhone 15 Plus alacaksanız baktımda fiyatına üstüne bir 5K koysanız Pro alınıyor. Sizin bütçeniz neydi ki?

hocam 60k ya çıkabiliyorum maksimum, bi de elim büyük küçük telefonlar elimden kayıyo kısa süreliğine düz 13 kullandım çok düşürmüştüm onu o yüzden büyük ekran istiyorum

Hocam 60k ya çıkabiliyorum maksimum, bir de elim büyük küçük telefonlar elimden kayıyor kısa süreliğine düz 13 kullandım çok düşürmüştüm onu o yüzden büyük ekran istiyorum

60bin TL ile ben olsam S24 ultradan başkasına bakmazdım ama iOS isteniyorsa 15 Plus'ta alabilirsin o bütçede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…