kayrwh Hectopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 220 27 Şubat 2023 #11 Darqx dedi: USB-C olayı şarj girişinin her şarj aletine uygun olma şeysi miydi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Bir tür kalın ve iki tarafı'da girebiliyor. Dosya Ekleri 1_org.jpg 5,3 KB · Görüntüleme: 27
Darqx dedi: USB-C olayı şarj girişinin her şarj aletine uygun olma şeysi miydi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Bir tür kalın ve iki tarafı'da girebiliyor.
Darqx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 5.251 Makaleler 3 Çözümler 13 27 Şubat 2023 #12 kayrwh dedi: Hayır. Bir tür kalın ve iki tarafı'da girebiliyor. Genişletmek için tıkla... Ben bu olayı yanlış anladım sanırım. Avrupa birliği Apple'ı tehdit etmemiş miydi bu Lightning kablosu yüzünden? Şarj girişi bütün şarj aletleri ile uyumlu olmayacak mıydı?
kayrwh dedi: Hayır. Bir tür kalın ve iki tarafı'da girebiliyor. Genişletmek için tıkla... Ben bu olayı yanlış anladım sanırım. Avrupa birliği Apple'ı tehdit etmemiş miydi bu Lightning kablosu yüzünden? Şarj girişi bütün şarj aletleri ile uyumlu olmayacak mıydı?
5thAvenue Decapat Katılım 4 Kasım 2022 Mesajlar 1.169 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat - Maliye 27 Şubat 2023 #13 30W üstü hızlı şarj artık getirmezse rezillik olur.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #14 RivalsX dedi: 2 kamera bile iş görüyorken 4 kameraya ne gerek var? Genişletmek için tıkla... İçerik üreticileri için kamera lazım, video çekiminde iPhone göze çarpıyor.
RivalsX dedi: 2 kamera bile iş görüyorken 4 kameraya ne gerek var? Genişletmek için tıkla... İçerik üreticileri için kamera lazım, video çekiminde iPhone göze çarpıyor.
R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.676 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 27 Şubat 2023 #15 T21 dedi: İçerik üreticileri için kamera lazım, video çekiminde iPhone göze çarpıyor. Genişletmek için tıkla... Bu zaten sanırım yanlış sızdırılan bilgi. Bu görseldeki Pro kamera sistemi. Bunun bulunduğu telefona Pro ismi verilir. Sanırım 15 Pro'ya ait bu görsel.
T21 dedi: İçerik üreticileri için kamera lazım, video çekiminde iPhone göze çarpıyor. Genişletmek için tıkla... Bu zaten sanırım yanlış sızdırılan bilgi. Bu görseldeki Pro kamera sistemi. Bunun bulunduğu telefona Pro ismi verilir. Sanırım 15 Pro'ya ait bu görsel.