2022 yılının sonunda Kasım-Aralık gibi 14 Pro Max aldım. 597 şarj döngüsünde %89 batarya sağlığına sahip şu an. İşim için de kullanıyorum, sürekli CarPlay'e bağlı, gün içinde sıcak/soğuk altında fotoğraf çekiyorum sürekli. Hiç de iyi davranmıyorum yani. Arabada da şarj ediyorum, powerbank ile de şarj ediyorum.
Telefonumdan memnunum. 3 sene olmak üzere, 1-2 ay kaldı. Büyük ihtimalle en kötü 2 sene daha değiştirmem diye düşünüyorum. 15 ve 16 serisine bakıyorum, arkadaşlarımda var. Görünüş olarak zaten aynı, performans olarak gözle görülür bir fark yok. Tek gördüğüm fark Apple Intelligence kısmında. O konuda da zaten Apple aşırı kötü olduğu için halihazırda aylık para ödediğim ChatGPT fazlasıyla yetiyor bana. 17 Pro Max'e bile baktığımda yükseltmek için yeterli gelişimin olduğunu düşünmüyorum. Batarya ve vapor chamber kısmı dikkatimi çekiyor ama onun için de seneye batarya değişimi yapar devam sıfır cihaz gibi devam ederim diyorum. Sadece geçmek için yeni telefona geçmenin anlamlı olduğunu düşünmüyorum.
Bence sizin de bir 4-5 seneniz var 15 Plus cihazınız ile.