iPhone 15 Plus taksit ile alınıyor mu?

AGjesurzz

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Redmi Note 9 kullanıyorum ama artık bu telefon benim için yetmiyor. Yeni bir telefon almayı düşünüyorum. iPhone 15 Plus veya iPhone 13 almayı düşünüyorum. 256 GB olarak sizce VakıfBank için hangi mağazalarda taksit imkanı var ve ne kadar taksit yaparlar ve ek olarak siz hangi telefonu tavsiye edersiniz? Telefonu kullanım amacım oyun oynamak, genel olarak video ve fotoğraf çekme ve müzik dinlemek yani telefonu bir hayli kullanacağım. O yüzden hangisini tercih etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alışveriş krediis çekebilirsiniz üzgünüm hele ki telefon Apple olunca taksit olmuyor.

Yanlış bilgi. Elektronik aletlerde taksit kaldırıldığı bilgisi doğru değildir.
Elektronik aletlerde taksit imkanı kalktı diye biliyorum. Ben de geçen ay S23 FE almıştım eğer kartım şirket kartıysa o zaman taksit yapılabildiğini söylediler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Taksit zorunluluğu varsa pek tavsiye etmesemde eski amiral gemilerini yenilenmiş olarak alabilirsiniz.

Telefonlarda 12 bin TL üstüne taksit yapılmıyor.

Uygulama içi taksit olur mu yalan söylemiş olmayım geçen bilgisayar almak için gittiğimde bir kişi taksit vb bir şeyler yaparak alıyordu iPhone 14 Pro Max "tarih 25 Haziran'dı"

@AGjesurzz Ticari kredi kartı var ise taksit ile alınabiliyor. Onun dışında kart ile taksit imkanı yok. Kredi çekerseniz o da zaten mantıken vade farkı ve her eklenen ay için faiz ekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…