iPhone 15 Plus vs iPhone 16

656376

Centipat
Arkadaşlar merhaba. Ablam için çalıştığı şirketinde vereceği herhangi bir büyük teknoloji marketinde (şirket hangisi ile anlaşmalı bilmiyorum) hediye çeki doğrultusunda iPhone 11 yerine telefon almak istiyoruz. Kendim S23 Ultra kullanıyorum ben çok memnunum ama Android serisi cihaz önermeyin ablam alışamıyor, sevemiyor. 60Hz vs pek önemli değil onun için. Çalıştığı iş dolayısıyla çok mail alıp gönderen birisi sizce bunları da göz önünde alırsak hangi cihaz daha iyi olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
16 ile 15 Plus arasında önemli farklar var büyük ekran şart değilse ve biraz daha uzun giden bir pil ömrü aramıyorsa düz 16 seçmeli. Her şeyden önce 2 sene daha yeni işlemci ile geliyor 16, ayrıca yapay zeka, daha iyi kamera ve daha iyi performans sunacak.

16 ile 15 Plus arasında önemli farklar var büyük ekran şart değilse ve biraz daha uzun giden bir pil ömrü aramıyorsa düz 16 seçmeli. Her şeyden önce 2 sene daha yeni işlemci ile geliyor 16, ayrıca yapay zeka, daha iyi kamera ve daha iyi performans sunacak.
Zorlayıp 16 plus almaya değer mi sizce hocam ? F/P dengesi açısından bu 3'lü den en mantıklısı hangisi olur ?

Zorlayıp 16 Plus almaya değer mi sizce hocam? F/P dengesi açısından bu 3'lüden en mantıklısı hangisi olur?

Hocam bence Plus modeller gereksiz kalıyor biraz. 16 Plus fiyatları neredeyse Pro modeli yakalıyor. 6.1" ekran da bence mail işi için, normal gündelik kullanım için hiç de küçük değil gayet ideal. O sebepten özel ilgisi yoksa Plus modellere zorlamasına hiç gerek yok diyorum ve düz 16'yı F/P dengesi adına ve ileride satarken de çok daha rahat ve daha az değer kaybıyla satmak adına en mantıklı buluyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı