bvtushka Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 1.145 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Republic of Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #21 Quadranil1 dedi: Abartmayalım hocam bu kadar. İyi bir Android ve iyi bir İphone arasında bu kadar belirgin bir fark yok. Sadece işletim sistemi sizi yanıltıyor. Genişletmek için tıkla... Sırf işletim sisteminden dolayı Android hiçbir zaman bence Apple’ın yanına yaklaşamayacak.
Quadranil1 dedi: Abartmayalım hocam bu kadar. İyi bir Android ve iyi bir İphone arasında bu kadar belirgin bir fark yok. Sadece işletim sistemi sizi yanıltıyor. Genişletmek için tıkla... Sırf işletim sisteminden dolayı Android hiçbir zaman bence Apple’ın yanına yaklaşamayacak.
Quadranil1 Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 3.085 Makaleler 7 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #22 bvtushka dedi: Sırf işletim sisteminden dolayı Android hiçbir zaman bence Apple’ın yanına yaklaşamayacak. Genişletmek için tıkla... Yani ne olarak yanına yaklaşmaktan kast ediyorsunuz bilmiyorum ama yurtdışında yeni S serileri çok popüler. Zaten bu seneki satışlardan da bu görülebiliyor Samsung önde.
bvtushka dedi: Sırf işletim sisteminden dolayı Android hiçbir zaman bence Apple’ın yanına yaklaşamayacak. Genişletmek için tıkla... Yani ne olarak yanına yaklaşmaktan kast ediyorsunuz bilmiyorum ama yurtdışında yeni S serileri çok popüler. Zaten bu seneki satışlardan da bu görülebiliyor Samsung önde.