iPhone 15 Pro 256 GB şarjı çok hızlı bitiyor

şuan aynı durumu yaşıyorum 14 gün önce 15 pro max 256gb aldım. 13 pro max den geçiş yaptım 15pm ye, şarjı yarım günü anca cıkarıyor. 13 pro max de insta ekran süresi en düşük 6-8 saat iken bu cihazda maks 2 saatte 3 saatte şarj 30 a kadar düşüyor. apple destek ile defalarca görüştüm 10 tane ayar yaptık telefonu 3 kere sıfırladım fabrika ayarına geri döndürdüm sıfırdan kurulum yaptım, suçu işlemciye vs attılar çok güçlü işlemci çok kaliteli ekran pil ömrünü çok tüketir gibi vs. lityum batarya 3 5 kere tamamen sıfırlanması lazım dediler onuda yaptım. batarya %90 dan %40 a su gibi 1-2 saat ekran süresinde iniyor kafayı yiyeceğim resmen. günde 2 kere fullüyorum cihazı. şuan sarı siteden 13 pro max lere bakıyorum tekrar o derece...

15 Pro'da da benzer. Önceki cihazlarım sırası ile S23, 14 Pro, 13 Pro ve 13 idi. Hiçbirinde bu kadar hızlı bittiğini anımsamıyorum şarjın.

bugün %99 şarj ile evden çıktım istanbul içinde 3 4 saatlik bir işim vardı konum + spotify 30 dk insta ekran süresi eve 4 de döndüğümde

Cogunuzun pil tuketimi bana anormal gelmedi, 15 pro batarya olarak cok kucuk bir cihaz. Zaten 15 serilerinde genel olarak pil tuketimi ve isinma sikayetleri de var, Apple'in en kotu serisi bence suana kadar.

Cogunuzun pil tuketimi bana anormal gelmedi, 15 Pro batarya olarak cok kucuk bir cihaz. Zaten 15 serilerinde genel olarak pil tuketimi ve isinma sikayetleri de var, Apple'in en kotu serisi bence şu ana kadar.

Ben 4 yillik 11le günde 5 6 saat bakarak günü tamamlıyorum, normal değil 15 sahiplerinin yaşadığı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…