Çözüldü iPhone 15 Pro 3uTools rengi farklı gözüküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yusuf663

Hectopat
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Daha yeni sözde kapalı ama açılmış kutulu iPhone 15 Pro aldık 3UTools'ta renk Black titanyum gözüküyor ama telefon natural titanyum. Adam gözümüzün önünde açtı kutuyu ama eve giderken baktığımızda pil devri 5 ve ilk açılım tarihi 2023 gösteriyordu. 3UTools'ta da parçalar orijinal gözüküyor ama renk farklı olarak gösteriyor.

Çözüm
Hocam cihaz büyük ihtimalle toplamaydı onu verip yerine orijinal temiz ikinci el bir 15 Pro Max aldık A2848 cihazlarda bırakın çift simi sim girişi bile yokmuş Amerika’da ki çift E-sim Li model adamlar öyle bir toplamışki cihazı vidaları kasası tertemiz 3utoolsta da her şeyi orijinal gözüküyor iyiki anlıyoruz anlamasam sağlam dolandırılırdık.
Alet ile bilgileri kayıt edilmesi gerekmiyor muydu normalde?

Önceden öyleydi şu anda Apple XR XS gibi cihazlarda True Tone aktarmayı 12 ve üstü cihazlarda ise Face ID'dir True Tone'dir hepsini aktarma için bir onarım asistanı oluşturdu

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam cihaz büyük ihtimalle toplamaydı onu verip yerine orijinal temiz ikinci el bir 15 Pro Max aldık A2848 cihazlarda bırakın çift simi sim girişi bile yokmuş Amerika’da ki çift E-sim Li model adamlar öyle bir toplamışki cihazı vidaları kasası tertemiz 3utoolsta da her şeyi orijinal gözüküyor iyiki anlıyoruz anlamasam sağlam dolandırılırdık.

Çözüm
Orijinal gözükmesi normal hocam. Orijinal parçaları alıp toplamışlar. Bu iyi bir şey değil tabii ki. Adamın biri telefonunu ak-47 ile taramıştır sağlam çıkan kamerasını sizin telefona takmıştır. Sim kartı sormayı unutmuşum keşke öncesinde söyleseydiniz. Sarı sitede de denk geldim 14 Pro almadan önce. Adama Amerika modellerde sim yok sen çift simi var diyorsun diyorum bana kızıyor orijinal diyor. Güvenilir yerlerden almaya dikkat edin bir daha. Her telefoncu güvenilir olmuyor.

Hocam Gaziantep’te yaşıyorum sözde Gaziantep’in en iyi telefoncularından biriydi bir daha bulaşmam zaten böyle işlere illallah ettirdiler adama sonunda bir şekilde çözdük bir daha da sıfır kapalı kutu işine TR cihaz olmadığı sürece girilmezmiş onu anladık ikinci elde en azından aldığın telefonun her yerine bakıyorsun birde kapalı kutu diye bir ton para ödeniyor.

O kutuları yapıştırmak çok kolay. Kapalı kutu diyip bakmamak lazım. Ben YD 14 Pro aldım. Tanıdık bir telefoncu olduğu için ve bende anladığım için başıma bir şey gelmedi. 2-3 kuruş ucuza bulacağım diye paranızdan olmayın.

Aynen öyle hocam daha önce bir arkadaşa 13 Pro Mac almıştık aynı yerden sıkıntısız çıkmıştı diye yine buradan alalım dedik ama bir daha kesinlikle bulaşmam.

Hocam cihazla ilgili ne sıkıntılarınız vardı? Değişen parça olduğunu nasıl anladınız?

Hocam cihazla ilgili ne sıkıntılarınız vardı? Değişen parça olduğunu nasıl anladınız?
Hocam 120Hz olmadığı bariz belliydi onun harici telefon sorunsuz gözüküyordu fakat Apple’da da 3utools’ta da cihazın rengi farklı görünüyordu ayrıyeten A2848 model numaralı Amerika cihazıydı bu seri cihazlar da fiziki sim girişi yok adamlar kasayı mı deldi ne yaptılarsa artık telefonda çift fiziki sim vardı.

Veyahutta Amerika E sim cihaz alıp başka fiziki sim girişi olan bir iPhone kasasına montelimiş olabilirler.

Hocam Amerika cihazlarının üzerinde SIM kart açması mümkün değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…