muratscd Hectopat Dizüstü Cerrahı Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 4.431 Çözümler 20 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2025 #11 travisyigit dedi: Telefoncu 59.000 lira veririm dediğine göre Türkiye cihazıdır diye tahmin ediyorum nasıl anlaşılıyor TR olup olmadığı? Genişletmek için tıkla... Model numarasından. TU yazarsa Türk cihazıdır.
travisyigit dedi: Telefoncu 59.000 lira veririm dediğine göre Türkiye cihazıdır diye tahmin ediyorum nasıl anlaşılıyor TR olup olmadığı? Genişletmek için tıkla... Model numarasından. TU yazarsa Türk cihazıdır.
Few00 Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 351 Çözümler 2 1 Ekim 2025 #12 travisyigit dedi: Telefoncu 59.000 lira veririm dediğine göre Türkiye cihazıdır diye tahmin ediyorum nasıl anlaşılıyor TR olup olmadığı? Genişletmek için tıkla... Telefonu satacak kişi arkadaşın değil mi o fiyatlara yurt dışı olmaz zaten.
travisyigit dedi: Telefoncu 59.000 lira veririm dediğine göre Türkiye cihazıdır diye tahmin ediyorum nasıl anlaşılıyor TR olup olmadığı? Genişletmek için tıkla... Telefonu satacak kişi arkadaşın değil mi o fiyatlara yurt dışı olmaz zaten.
T travisyigit Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2025 #13 Few00 dedi: Telefonu satacak kişi arkadaşın değil mi Genişletmek için tıkla... Evet iş yerinden arkadaşım.
Few00 dedi: Telefonu satacak kişi arkadaşın değil mi Genişletmek için tıkla... Evet iş yerinden arkadaşım.