İPhone 15 Pro ekranı sarı tonda görünüyor

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 7 7800X3D
Asus Tuf B650M-Plus WIFI
Corsair Vengeance 16x2gb 5600Mhz
Asus Dual OC RTX4070 Super
Asus Tuf LC II 240mm
Kingston 2TB 7000mb/7000mb M2 ssd
Daha cihaz bugün elime geçti, panelde mi bir sorun var bilmiyorum. Özellikle beyazlar yandan bakınca normal tonda gözüküyor, ama karşısından baktığımda ekran sarı tonda gözüküyor, cidden çok rahatsız etti beni. Tüm İPhone 15’lerin ekranı böyle mi yoksa benim İPhone 15 Pro cihazımda mı bir sorun var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha cihaz bugün elime geçti, panelde mi bir sorun var bilmiyorum. Özellikle beyazlar yandan bakınca normal tonda gözüküyor, ama karşısından baktığımda ekran sarı tonda gözüküyor, cidden çok rahatsız etti beni. Tüm İPhone 15’lerin ekranı böyle mi yoksa benim İPhone 15 Pro cihazımda mı bir sorun var?
Muhtemelen Night Shift açık hocam, kapatın.

Son düzenleme:
Fotoğraf atar mısınız?
Hocam fotoğrafla anlaşılabilecek bir fark yok ama bugün arkdaşımın iPhone 15 pro’su ile karşılaştırdım aynı ayarlarda olmasına rağmen benim telefonumun ekranı daha soluk ve hafif sarı tonda. İade edeceğim.

Hocam fotoğrafla anlaşılabilecek bir fark yok ama bugün arkdaşımın iPhone 15 pro’su ile karşılaştırdım aynı ayarlarda olmasına rağmen benim telefonumun ekranı daha soluk ve hafif sarı tonda. İade edeceğim.
O zaman iade edin hocam bence de.

Cihazı Nereden aldınız acaba?

Cihazı Nereden aldınız acaba?
Mediamarkt’ın internet sitesinden almıştım. Cihazın hoparlöründe de sorun vardı, teknik servisten rapor almamı istediler sonra mağazada değişim yaptılar. Şu an telefonum sorunsuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı