iPhone 15 Pro geç tepki veriyor

Bence yazılımsal hocam. İçiniz rahat etmeyecekse Apple'a gidip sorun, bazen oradaki arkadaşlar gerçekten bilgili oluyor. Sebebini vs. söyleyebilirler belki. Servise göndermekten bahsetmiyorum bu arada, mağazadaki görevliler bilgili olabiliyor.

Mesai çıkışı bir sorayım, Zaten yolumun üstü. Aklımda kalmasın hocam.

Sıfırlamak değil bu hocam. Hard reset atmak demek cihazın RAM kullanımını sıfırlamak.

Hard reset cihazın RAM kullanımıyla ilgili bir şey değil diye biliyorum.

Önce ses açma - sonra ses kapama sonra da uzun süre kapama tuşuna bastım ( Apple logosu gelene kadar ) ama yine aynı. Bildirim sorunu çözülmüyor.

Önce ses açma - sonra ses kapama sonra da uzun süre kapama tuşuna bastım ( Apple logosu gelene kadar ) ama yine aynı. Bildirim sorunu çözülmüyor.
Araştırdım, Hard Reset formatla ilgili değilmiş gerçekten. Ben android kullanırken hard reseti cihazı tamamen sıfırlamak için kullanıyordum. iPhone tarafında daha farklıymış.

Bence akşam uğrayın hocam Apple mağazasına dediğiniz gibi.

Genel altından IPhone'u Aktar veya Sıfırla kısmından
Konum ve Gizliliği sıfırla yaptırdı Apple destek yine olmadı.

Dediğiniz sorun yazılımsal aynısı bir kaç kere bana da oldu.

Aynı sorun bende de oluyor sizce ne yapmalıyım ses tuşuna basıyorum bir kaç saniye sonra yükseliyor ınstagrm falan daha geç

Aynı durum bende de oluyor telefonu yeni aldım siz ne yaptınız geçti mi?

Son düzenleme:
Aynı sorun bende de oluyor sizce ne yapmalıyım ses tuşuna basıyorum birkaç saniye sonra yükseliyor ınstagrm falan daha geç

Aynı durum bende de oluyor telefonu yeni aldım siz ne yaptınız geçti mi?

Telefonu yeniden başlat düzelir hocam. Muhtemelen kullandığın arka plan resminden dolayı da olabilir. Kendi orijinal duvar kâğıtlarını dene oluyorsa resetle cihazı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…