iPhone 15 Pro hangi servise verilmeli?

Butcherz

Centipat
Daha fazla  
Kamerayla beyaz bir zemin veya beyaz zeminli bir bilgisayar ekranı çekmeye çalışırken siyah bir hare fark ettim. Garantiden faydalanmayı düşünüyorum ve iki seçeneğim mevcut. Başarı teknik servis ve Gürgençler. Sizce hangi servis tercih edilmeli? Deneyimleri olanlar bilgilendirebilir mi?

İki servis hakkında da şikayet var. Ancak başarı teknik servis daha iyi gibi.

Çok teşekkürler hocam ben de başarı önerisi aldım birkaç yerden. Deneyimi olan arkadaşlar var ise tavsiye alayım dedim.

Hepsi birbirinden kötü. Dua edin de sistem testinde cihazınızda sorun çıksın. O zaman hemen müdahale ediliyor. Diğer türlü manuel test yapılması için 2 ay savaş vermeniz gerekir.

Hepsi birbirinden kötü. Dua edin de sistem testinde cihazınızda sorun çıksın. O zaman hemen müdahale ediliyor. Diğer türlü manuel test yapılması için 2 ay savaş vermeniz gerekir.
Yanıtınız için teşekkür ederim hocam. Güncelleme olarak Başarı Teknik Servis'e verdim. Kamera değişimi yapıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…