iPhone 15 Pro için 33 watt şarj aleti ile kullansak bozulur mu?

vebenozer

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar iPhone 15 Pro bildiğiniz üzere kendi adaptörü 20W. Ben eski telefonum şarj aleti 33 W. Adaptör falan orijinal. Korkuyorum bu kadar para vermişken bozulur diye. Yardımcı olur musunuz? Problem olur mu?

Adaptörün protokol desteğine bağlı, telefon desteklediği kadar çekmez. Input ve output değerleri önemli. iPhone 12’yi 30W adaptör ile kullanıyorum, 5W ya da 10W ile doluyor.

Adaptörün protokol desteğine bağlı, telefon desteklediği kadar çekmez. Input ve output değerleri önemli. iPhone 12’yi 30W adaptör ile kullanıyorum, 15W ile doluyor.
Peki bu normal mi ? Herhangi bir sorun yaratır mı

Telefon ne kadar cekiyorsa adaptor o degeri sagliyor esasen sadece telefonla olacak bir durum degil yani. Adaptor de telefondan gelen istegi kontrol edip ona gore prizden elektrik cekiyor. Orijinal adaptore o kadar para vermenize gerek yok bunu alip isin icinden cikabilirsiniz. Apple tarafindan verilen Made for iPhone lisansi mevcut zaten.

Ayrıca her PD adaptörde her telefonu hızlı şarj etmiyor bu arada. Mesela Samsung cihazları için PPS protokülü gerekli.

Bende Baseus Super Sİ PD 20 Watt modeli var 14 PM'yi tam gücünde şarj ediyor. Özelliklerinde 14 desteği yazmasa da hızlı şarj ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…