Merhaba arkadaşlar iPhone 15 Pro bildiğiniz üzere kendi adaptörü 20W. Ben eski telefonum şarj aleti 33 W. Adaptör falan orijinal. Korkuyorum bu kadar para vermişken bozulur diye. Yardımcı olur musunuz? Problem olur mu?
Adaptörün protokol desteğine bağlı, telefon desteklediği kadar çekmez. Input ve output değerleri önemli. iPhone 12’yi 30W adaptör ile kullanıyorum, 5W ya da 10W ile doluyor.
Adaptörün protokol desteğine bağlı, telefon desteklediği kadar çekmez. Input ve output değerleri önemli. iPhone 12’yi 30W adaptör ile kullanıyorum, 15W ile doluyor.
@irsuya Evet doğru zaten orijinal adaptörü de olmadığı için 33 Watt da olsa telefonun max destekledi hızı bile çekmiyor. Adaptöre göre değişen bir durum.
Telefon ne kadar cekiyorsa adaptor o degeri sagliyor esasen sadece telefonla olacak bir durum degil yani. Adaptor de telefondan gelen istegi kontrol edip ona gore prizden elektrik cekiyor. Orijinal adaptore o kadar para vermenize gerek yok bunu alip isin icinden cikabilirsiniz. Apple tarafindan verilen Made for iPhone lisansi mevcut zaten.