iPhone 15 Pro ile 15 Pro Max arasındaki 10 bin TL'lik farka değer mi?

cerkutayyy

Centipat
Daha fazla  
Herkese iyi sosyaller. Bayramdan sonra iPhone 15 Pro almayı düşünüyorum ama iPhone 15 Pro Max'in batarya kapasitesinin daha fazla olması kafamı karıştırıyor. İkisinin arasında 10 bin TL'lik bir fark var bu farka değer mi? Batarya kapasitesi hariç ekstra farklar var mı?

Önceliğine bağlı hocam.
Eğer daha iyi batarya istiyorsan 15 PM.
Daha iyi kamera zoom istiyorsan 15 PM.
Daha kompakt bir şey istiyorsan 15 Pro.
10bin TL farka değer mi sana kalmış.

15 Pro 15 Pro Max e göre çok küçük olduğu için oyun felan oynarken zorlanırsın almışken 15 Pro Max almakta fayda var gibi

Günlük telefon kullanımı fazla olan biriyseniz 15 Pro Max daha iyi olur.

Ekran büyüklüğü benim için avantaj olduğu için 15pm düşünüyorum. Ama S24 Ultra ve 15pm arasında düzgün karar verebilmiş değilim. Bu 1-2 hafta içinde tam netleştirip alacağım umarım.

Ekran büyüklüğü benim için avantaj olduğu için 15pm düşünüyorum. Ama S24 Ultra ve 15pm arasında düzgün karar verebilmiş değilim. Bu 1-2 hafta içinde tam netleştirip alacağım umarım.

Ben de telefon alacağım. Şu an telefonumu kırdığım için telefonsuzum. Aklımda da S24 Ultra ve mi 14 Ultra var. Samsung'cuyum ama Mi 14 Ultra'nın özellikleri beni Mi 14 Ultra'yı almaya doğru 1 adım daha yaklaştırdı. Mi 14 Ultra'nın tasarımı da bence S24 Ultra'dan daha iyi. iPhone almayı düşünmüyorum çünkü alışamadım bir türlü.

Son düzenleyen: Moderatör:

Xiaomi 14 ultrayı da araştırdım ama fiyatına değmez bence. Özellikle o kadar bütçeniz varsa ve Android alacaksanız S24 ultradan şaşmayın derim. Xiaomi arayüzleri sıkıntılıymış ve reklam çıkıyormuş o kadar para verip böyle rezilliklere gerek yok.

Samsung S24 Ultra vs Xiaomi 14 Ultra vs iPhone 15 Pro Max şöyle bir konu açmıştım belki yardımı dokunur hocam.

Deger. Boyut olarak pro daha kullanislidir fakat video vs izlemesi pro max ile daha guzel. Onun disinda ciddi bir batarya omru farki var aralarinda. İlk baslarda pro 1 gun anca giderken pro max 2 gun civari gider ama tabii kullaniminiza da bagli bu ornekti.

S24 ultra baya iyi bir cihaz ama tercih meselesi tabii ben iphone tercih ederdim.

s24u ile 23u arasında bir fark yok, direkt daha ucuza s23u en iyisi olur. İşlemci, kamera hatta yenilense de ekranda bile aradaki farkı hakkedecek bir değişiklik asla yok.

iPhone 15 Pro ve Pro Max'in arasında bir yaklaştırma farkı var sayarsak ancak bunun dışında aynı cihazlar ve sizin tercihlerinize kalıyor esasında; küçük cep telefonu seviyorsanız Pro'dan, büyük telefon seviyorsanız Pro Max'ten yana olmalısınız aradaki 10000TL fark bunu belirliyor sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…