iPhone 15 Pro kaç yıl kullanılabilir?

@@umut3256161
Telefonu bir yatırım aracı olarak görülmesine karşıyım. Eğer iPhone 14 alacak paranız varsa döviz ya da altın alın. Değerini daha çok arttıracaktır.
2021 yılında 18 bin liraya iPhone aldım. Satıp üstüne 5 bin lira koyup 14 Pro Max aldım. Yeniden satıp üstüne 11 bin lira koyup 15 pro max aldım. 16 bin TL + 18 bin TL = günümüz kuruyla 1214$ yapıyor. Telefomun değeri şu anda 86 bin TL. Yani 3000 dolar civarı. Hala doların daha mantıklı olduğunu düşünüyor musun?

Küçük bir ekleme: 2021 Eylül kuruyla 18 bin TL'ye dolar almış olsaydı 8-9 lira civarında olan dolardan 1950-2000 dolar civarı bir param olacaktı ama şu an hala değerini yükselten cihazım var.

Zaten her 2-3 bin TL'de bir altın euro vs. alacağım o yüzden alabilirim diye düşünüyorum umarım alabilirim ya :/ eğer düşündüğüm gibi olmaz ise fiyatı çok artarsa dediğin gibi bişey yapıcam teşekkürler.

7 Sene götürür.

Hocam 5 yıl çok az değil mi?
Yani 5 yıldan sonra da kullanılır ama bence biraz zor ve zevksiz bir deneyim olur. 5-6 yıl önceki model olan 8 Plus'a geçtim geçenlerde kullanamadım. M52 telefonuma geri dönmek zorunda kaldım ki M52 2 sene öncenin orta segment bir modeli. Eski teknolojiler bir yerden sonra kendini hissetiriyor. Kullanılmaz olmaz kesinlikle ama o dönem kullanmak zevk vermeyebilir. Bir de teknoloji daha hızlı gelişiyor artık Konsol oyunları falan telefona geliyor. Ama sosyal medya ve WhatsApp olarak 7 yıla kadar da iş görür ama 5 yıl ideali bence uzun kullanımda. Yoksa keşke ekonomi iyi olsa 2 yılda bir model değiştirsek.

Haklısınız o konuda. Türkiye yüz yılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…