iPhone 15 Pro kamera buğulanıp düzeliyor

Daha fazla  
Merhaba dün iPhone 15 Pro satın aldım. Kamerasında şöyle bir sorun oluyor bazen. Kamera uygulamasına girdiğimde kamera buğlanıp düzeliyor. Sanki odaklamaya çalışıyor gibi. Tekrar tekrar yapıyor. Ama bazen de hiç olmuyor, mis gibi kaliteli fotoğraflar çekiyorum. Bu yazılımsal bir problem midir? Snapten falan fotoğraf çekerken hiç yaşamadım. Acaba iyi bir şey mi? Çünkü 15 saniye sonra düzeliyor. Kameranın odağını ve ışıklandırmasınımı ayarlıyor.

Son düzenleme:
15 Pro kullanıcısıyım ben de. Dediğini direkt anladım orada kamera ayarı yapıyor. Yani herhangi bi problem yok. Hatta kamerayı açtığında yakında bir nesne varsa ana kameradan direkt makroya geçtiği için geçişi doğrudan görebiliyorsun. Kamera değişimini görüyorsun yani.

15 Pro kullanıcısıyım ben de. Dediğini direkt anladım orada kamera ayarı yapıyor. Yani herhangi bi problem yok. Hatta kamerayı açtığında yakında bir nesne varsa ana kameradan direkt makroya geçtiği için geçişi doğrudan görebiliyorsun. Kamera değişimini görüyorsun yani.
Hocam bazen 1-2 dk sürüyor ama düzelyor. Ve mesela portre moduna alınca bunsıkıntı olmuyor

Direk girdiğin gibi buğulanıp düzeliyorsa yazılımı sıfırlayıp bi dene yok herhangi nesneye kamera açıkken yaklaşıp geçişi görüyosan o normal
Direk kamera uygulamasına girdiğimde foto çekeceğim mesela arkadaşın dediği gibi ışıklandırma falan değişiyor buğlanıp düzeliyor sanki 1 kameradan 1 kameraya geçiyor gibi fakat telefonu dün yeniden başlattım ondan beri olmadı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı