iPhone 15 Pro Max 197 pil devri ile sağlığı %100 görünmesi normal mi?

BOLUBEYİ1453

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, telefonu alalı neredeyse 1 sene olacak devir sayısı da oldukça yükseldi ama pil sağlığı düşmedi. Bir aksilik mi var Acaba? Cihaz 15 Pro Max.

Dosya Ekleri

• IMG_2672.png
    IMG_2672.png
    65,6 KB · Görüntüleme: 697
Merhaba arkadaşlar, telefonu alalı neredeyse 1 sene olacak devir sayısı da oldukça yükseldi ama pil sağlığı düşmedi. Bir aksilik mi var acaba? Cihaz 15 Pro Max.

Pil sağlığı %100 görünmüyor, normal görünüyor.

Merhaba arkadaşlar, telefonu alalı neredeyse 1 sene olacak devir sayısı da oldukça yükseldi ama pil sağlığı düşmedi. Bir aksilik mi var Acaba? Cihaz 15 Pro Max.
Normal durum. Cihazinizi anlasilan ozenli kullanmissiniz. 14 pro max kullaniyorum, 11 ayda benim de 100'idi 3 ayda 96 oldu. Bir anda duserse garipsemeyin, 1,5 haftada %2 dusmustu benim. Ama 100 oldugu haline gore cok bi fark yok suan 96.

Bende oyle kullanıyorum, asil sorun bence 2 ayda dusen pil sagliklari gibi geliyor bana, bazilarinin 6 ayda 92 falan oluyor. 20 ile 80 kuralini fazla uygulamamama ragmen genelde hep 100'e şarj ediyordum 11 ay 100'de kaldi.

Hocam 20/80 kuralı aşırı saçma geliyor hiç denemedim bile gereksiz bence 2 ayda düşenler ise şarjda çok oynuyor aşırı ısınıyor arkadaşımın ki öyle oldu.

Hocam 20/80 kuralı aşırı saçma geliyor hiç denemedim bile gereksiz bence 2 ayda düşenler ise şarjda çok oynuyor aşırı ısınıyor arkadaşımın ki öyle oldu.
Bende oyle dusunuyorum, ya da surekli telefon kapanana kadar kullananlar oluyor. 20-80 kurali sanirim teknik olarak dogruymus bazi bataryalarda ama sacma olan sey ben neden telefonumu 80'e kadar sarj ediyorum. 😀

Technopat Haberler

Geri
Yukarı