Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.608 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2023 #11 Semih Sakarya dedi: Yeni Hollanda'ya taşındım. Faturayla beraber telefon almayı düşünüyorum. Plus ve Pro Max arasında kaldım. Diyelim. S24 bekleyemem telefon değiştirmem lazım. İş adam değilim içerikte üretmiyorum. Genişletmek için tıkla... Fatura üzerine olacaksa gözün kapalı 15 Pro Max al geç, ama güzel bir kılıf almayı eksik etme, titanyum kasa nedeniyle diyorum.
Semih Sakarya dedi: Yeni Hollanda'ya taşındım. Faturayla beraber telefon almayı düşünüyorum. Plus ve Pro Max arasında kaldım. Diyelim. S24 bekleyemem telefon değiştirmem lazım. İş adam değilim içerikte üretmiyorum. Genişletmek için tıkla... Fatura üzerine olacaksa gözün kapalı 15 Pro Max al geç, ama güzel bir kılıf almayı eksik etme, titanyum kasa nedeniyle diyorum.
Semih Sakarya Hectopat Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 13 Yer Hollanda Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2023 #12 Umut Nas dedi: Fatura üzerine olacaksa gözün kapalı 15 Pro Max al geç, ama güzel bir kılıf almayı eksik etme, titanyum kasa nedeniyle diyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.
Umut Nas dedi: Fatura üzerine olacaksa gözün kapalı 15 Pro Max al geç, ama güzel bir kılıf almayı eksik etme, titanyum kasa nedeniyle diyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.
Akarulez Hectopat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 1.117 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri 4070S R5 7500F 16*2GB CORSAIR DDR5 1TB NVME Dell G2724D Cinsiyet Erkek Meslek Dijital Reklamcılık - Medya Planlama Uzmanı 31 Ekim 2023 #13 Furkan1461 dedi: iPhone 15 serisinde malzeme kalitesi önceki serilere göre daha kötü. Genişletmek için tıkla... Malzeme kalitesinin kötülüğünden çok arka camdaki metal plak telefonun arkasına entegre edilmiş durumda cam yerine o yüzden daha kolay kırılıyor düştüğünde falan.
Furkan1461 dedi: iPhone 15 serisinde malzeme kalitesi önceki serilere göre daha kötü. Genişletmek için tıkla... Malzeme kalitesinin kötülüğünden çok arka camdaki metal plak telefonun arkasına entegre edilmiş durumda cam yerine o yüzden daha kolay kırılıyor düştüğünde falan.