iPhone 15 Pro Max 60Hz gibi hissettiriyor

Mustafa0614

Hectopat
Daha fazla  
Şimdi benim telefonum iPhone 15 Pro Max 120Hz ekran yenileme hızına sahip ve ben bunu uzun süredir kullanıyorum. Telefon bana artık 60Hz gibi görüyorum ama başkası elimden alıp kullandığı zaman çok akıcı oluyor yani 120Hz gibi. Bu psikolojik mi yoksa başka bir nedenimi var?

Şimdi benim telefonum iPhone 15 Pro Max 120Hz ekran yenileme hızına sahip ve ben bunu uzun süredir kullanıyorum. Telefon bana artık 60Hz gibi görüyorum ama başkası elimden alıp kullandığı zaman çok akıcı oluyor yani 120Hz gibi. Bu psikolojik mi yoksa başka bir nedenimi var?

Bana da oluyor o, tamamen psikolojik. 120 Hz'den, eski 60 Hz telefonuma geçince yavaş ve donarak çalışıyormuş gibi hissettiriyor.

Cihazi baskasi kullanirken daha akici gelmesinin sebebi uzaktan bakmanizdir buyuk ihtimalle, kendiniz de telefonu uzaklastirip kurcaladiginizda daha akicidir, bilmiyorum pil sagligiyla baglantisi var mi fakat zaman gectikce bana da sanki verilen hz dusuyormus gibi geliyor, psikolojik de olabilir.

Bana da oluyor o, tamamen psikolojik. 120 Hz'den, eski 60 Hz telefonuma geçince yavaş ve donarak çalışıyormuş gibi hissettiriyor.
Hocam konu sahibinin anlatmak istedigi biraz farkli gibi sanki, sizin dediginiz cok normal.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı