O günden bugüne hep 80'e kadar şarj ettim fakat sonuç yine hüsran… Bu sefer daha erken indi. Ya bu telefonda bir şey var ya da Apple 1000 döngü sözünü zor tutacak gibi gözüküyor.
O günden bugüne hep 80'e kadar şarj ettim fakat sonuç yine hüsran… Bu sefer daha erken indi. Ya bu telefonda bir şey var ya da Apple 1000 döngü sözünü zor tutacak gibi gözüküyor.
Hocam sırf pil saplığı için kullanımınızı kısıtlamayın(20-80 kuralını falan yine uygulayın ondan bahsetmiyorum), zaten pil sağlığı illa düşmek için bahane arıyor resmen.
Normal hocam. Sabit 100'de bekleyip sonra bir anda 95 94 görme olayı Apple cihaz için sabit bir hal.
Hocam sırf pil saplığı için kullanımınızı kısıtlamayın(20-80 kuralını falan yine uygulayın ondan bahsetmiyorum), zaten pil sağlığı illa düşmek için bahane arıyor resmen.
Yok hocam öyle çok takan birisi değilim telefonu aldığımdan beri kaç saat gidiyor doğru dürüst bakmadım bile ama pili Temmuz'dan bugüne 68 döngüde 98 görünce biraz üzdü.
Temmuz'dan beri 77 döngüde 100 benim hala. Umurumda da değil açıkçası 80'e yaklaşınca değiştiririm. Telefonun fiyatına göre makul değişim ücretleri. Keyfini sürün mis gibi telefon.
Hocam normal değil. Benimde betada kullandığım için 1 haftada %2 eksildi ama eksilmese 301 devirle 96 idi. Her fırsatta şarja takıyorum birde cihazı pili hor kullanmama rağmen böyleydi şimdi hızlı düşüyor ama hayırlısı. 68 devirde normal değil 98. Benimki 99a 150 devirde falan düşmüştü.
iPhone 13 26 Haziran 2024 de etkinleştirdim 83 döngü %100 pil sağlığı, orijinal kablo ile şarj ediyorum adaptörde orijinal, %20'nin altına düşürmemeye çalısıyorum toplasan 15 defa düşmüştür, %80'i geçirmiyorum ve hala %100
Hocam normal değil. Benim de betada kullandığım için 1 haftada %2 eksildi ama eksilmese 301 devirle 96 idi. Her fırsatta şarja takıyorum bir de cihazı pili hor kullanmama rağmen böyleydi şimdi hızlı düşüyor ama hayırlısı. 68 devirde normal değil 98. benimki 99a 150 devirde falan düşmüştü.Eki Görüntüle 2335127
Ben de anlamadım hocam. Adamın 200 döngüde 100 oluyor 2 hafta sonra 94 oluyor. Saçma bir iş bu ya. 1000 döngüde 80 olmuş mu ona bakmak lazım bence. Yani 80 olduğu zaman sağlığı kaç döngü olmuş bakarsam daha doğru olur.
iPhone 13 26 Haziran 2024 de etkinleştirdim 83 döngü %100 pil sağlığı, orijinal kablo ile şarj ediyorum adaptörde orijinal, %20'nin altına düşürmemeye çalısıyorum toplasan 15 defa düşmüştür, %80'i geçirmiyorum ve hala %100