iPhone 15 Pro Max A3105 vs A3106

metal.head

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
İnşaat Mühendisi
Arkadaşlar merhaba, yurt dışı iPhone 15 Pro Max almayı düşünüyorum. Satıcıda faturalı olarak A3105 ve A3106 model numaralı cihazlar bulunmakta. Türkiye için hangisini almak daha mantıklı olur, bu modellerin kronik problemleri var mı?

Son düzenleme:
Hocam diğer konudan geldim. A3106 alın. Bu model numarası dışındaki telefonların tamiri, Türkiyede’ki resmi servislerde parasını verseniz dahi yapılmıyor. 15 Pro serisi için hangi model numaralarının hangi ülkelerde satıldığına dair bilgiyi bırakıyorum

Dosya Ekleri

• IMG_0831.png
    275,3 KB · Görüntüleme: 813
Çok teşekkür ederim hocam dediğiniz model numaralı olanı tercih edeceğim. Yurtdışı cihaz bakarken çoğunlukla A3108 olan Çin cihazları vardı, internette araştırdığımda bu cihazların genellikle toplama olabildiğinden bahsedilmiş. Umarım A3106 model numarasında böyle bir şey yoktur

Hocam güle güle kullanın tekrar, kazasız belasız

Suudi Arabistan'dan gelen güvenli mi sence

Tr Apple cihazı 5 Aylık ben 77 76'ya satıyorum. Bilmiyorum kaça alıyorsun ama bence yurt dışı almaktansa TR 2.el birkaç aylık cihazlara yönelebilirsin.

Kayıt yaptırmanla birlikte 60 65Bin oluyor. Operatör değiştirsen bile 3 gün telefonun kapanıyor vs.

Öte yandan ben olsam Çin cihazı alırdım. Arkadaşın 2 sim girişi bulunuyor.

Halihazırda TR'den aldığım ve işimi gören bir telefonum var. Işim geregi fotoğraf ve sosyal medya için iPhone ihtiyacım doğdu. Yurt dışı kapalı kutu Avrupa cihazları 40 bin TL bandında. Alırsam cihazı kaydetmek gibi bir ihtiyacım yok. Tablet misali sadece sosyal medya için kullansam da yeter. En kötü ihtimalle kayıt parasına kapalı kutu yurt dışı S24 Ultra da alırım hangisinin süresi dolarsa onu kullanırım. Avrupa modellerinde de 1 fiziksel 1 e-SIM bulunuyor. Belirttiğim gibi Çin cihazlarında toplama gibi sorunlar olabileceğinden bahsetmiş çoğu kişi. Gönül isterdi ki direkt internetten TR cihazı olarak ürünü sipariş edeyim ama arada 2 kat fiyat farkı var, artı olarak bunun kredi kartı faizi var...

Son düzenleyen: Moderatör:

Farklı bir kullanım senaryosu. Burada öneri olarak iPad uygun mudur Instagram postları için bilmiyorum ama önerebilirim.

Bugün 10. Nesil iPad 12 Pro Max işlemcisi ile aynı. iPad Mini 15 Pro Max ile aynı.

Daha ucuza gelir size. Garantisi de olur.

15 Pro Max'de kararlı isek, A3108 alma derim. Zira FaceTime ve Wi-Fi arama kapalı oluyor. A3106 al derim. Türkiye cihazları ile aynı modeldir. A2849 ise ABD özelinde çıkmış 4 modelden en sağlam Wi-Fi ve GSM alıcısı bulunan 5G mmWave ağını desteklemek üzere donatılmış tek varyanttır.

Kamerası aynı değil, inşaat/emlak işiyle uğraşıyorum foto çekmek için telefon daha kompakt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…