GucukBey Hectopat Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.390 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #11 15 serisi ara seri. 15 Pro Max alacağıma 16 Pro alırdım.
nwc00 Megapat Zamanın Tanığı Cep Doktoru Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 6.260 Çözümler 6 2 Eylül 2024 #12 GucukBey dedi: 15 serisi ara seri. 15 Pro Max alacağıma 16 Pro alırdım. Genişletmek için tıkla... Bence cok guzel olacak, ekrani da 6.3 inc olacakmis.
GucukBey dedi: 15 serisi ara seri. 15 Pro Max alacağıma 16 Pro alırdım. Genişletmek için tıkla... Bence cok guzel olacak, ekrani da 6.3 inc olacakmis.
GucukBey Hectopat Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.390 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #13 nwc00 dedi: Bence cok guzel olacak, ekrani da 6.3 inc olacakmis. Genişletmek için tıkla... 15 serisi gibi kötü bir seriden sonra Apple 16 serisinde bayağı iyi işler başaracak bence de.
nwc00 dedi: Bence cok guzel olacak, ekrani da 6.3 inc olacakmis. Genişletmek için tıkla... 15 serisi gibi kötü bir seriden sonra Apple 16 serisinde bayağı iyi işler başaracak bence de.
nwc00 Megapat Zamanın Tanığı Cep Doktoru Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 6.260 Çözümler 6 2 Eylül 2024 #14 GucukBey dedi: 15 serisi gibi kötü bir seriden sonra Apple 16 serisinde bayağı iyi işler başaracak bence de. Genişletmek için tıkla... Keske bir de bize ozel Samsung gibi fiyatlandirma yapsa. Yapmak zorunda degil ama guzel olurdu, yapmadigi icin verilen paralar cok buyuk geliyor bana.
GucukBey dedi: 15 serisi gibi kötü bir seriden sonra Apple 16 serisinde bayağı iyi işler başaracak bence de. Genişletmek için tıkla... Keske bir de bize ozel Samsung gibi fiyatlandirma yapsa. Yapmak zorunda degil ama guzel olurdu, yapmadigi icin verilen paralar cok buyuk geliyor bana.
MessininFedaisi Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 3.360 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #15 nwc00 dedi: Keske bir de bize ozel Samsung gibi fiyatlandirma yapsa. Yapmak zorunda degil ama guzel olurdu, yapmadigi icin verilen paralar cok buyuk geliyor bana. Genişletmek için tıkla... Adamlar bu kadar iyi satışlar yapıyorken Türkiye'de özel fiyatlandırma yapmazlar. Samsung özel fiyatlandırma sayesinde daha fazla satıyordu.
nwc00 dedi: Keske bir de bize ozel Samsung gibi fiyatlandirma yapsa. Yapmak zorunda degil ama guzel olurdu, yapmadigi icin verilen paralar cok buyuk geliyor bana. Genişletmek için tıkla... Adamlar bu kadar iyi satışlar yapıyorken Türkiye'de özel fiyatlandırma yapmazlar. Samsung özel fiyatlandırma sayesinde daha fazla satıyordu.