iPhone 15 Pro Max alınır mı?

iPhone SE 2 nesil var yepyde yenilenmiş olarak 6.809 TL'ye satılıyor. Hala iOS desteği var son sürüm.

Evet iphone tarafında tamda öyle destek bitince hop sen bu uygulamayı indiremezsin iosun yetmiyo.Ne anlamı kaldıki sonra telefonun sizde düşünün.
Hocam 9 yıllık iphone 7nin whatsapp desteği yeni yeni bitmeye başladı. Bilmediğiniz konularda konuşmayın lütfen.

iPhone SE 2 nesil var yepyde yenilenmiş olarak 6.809 TL'ye satılıyor. Hala iOS desteği var son sürüm.
Hocam Iphone 15 pro maxden Iphone Se 2. nesile de düşülmez ya

Hocam 9 yıllık iphone 7nin whatsapp desteği yeni yeni bitmeye başladı. Bilmediğiniz konularda konuşmayın lütfen.

Hocam Iphone 15 pro maxden Iphone Se 2. nesile de düşülmez ya
Çok iyi iphone fanına benziyosun ha bu arada se 2.nesil kötü prof yani baya eskiye gidiyo adam 15 pro max diyo sen ne iyon neyse boşver.

Hocam 9 yıllık iPhone 7'nin WhatsApp desteği yeni yeni bitmeye başladı. Bilmediğiniz konularda konuşmayın lütfen.

Hocam iPhone 15 Pro Max'den iPhone SE 2. nesile de düşülmez ya

Pardon yanlış okumuşum. Şimdi anladım.

Çok iyi iphone fanına benziyosun ha bu arada se 2.nesil kötü prof yani baya eskiye gidiyo adam 15 pro max diyo sen ne iyon neyse boşver.
Hocam Iphone fanı değilim fakat güncelleme bitince telefonu direk kullanılamaz hale getirdiniz resmen kusura bakmayın ama gülmekten sandalyemden düşcem resmen.

Hocam bütçem 80 civarı.
Hocam 16 pro alabilirsiniz.

Hocam Iphone fanı değilim fakat güncelleme bitince telefonu direk kullanılamaz hale getirdiniz resmen kusura bakmayın ama gülmekten sandalyemden düşcem resmen.

Hocam 16 pro alabilirsiniz.
Bana göre öyle ama bu arada iphone 16 proda çok iyi.

15 Pro Max yerine 16 Pro Maxte bakilabilir fiyat farki en son oldukca azdi. Veya 16 Pro bakabilirsiniz. IOS gecmekte kararliysaniz alinabilir. Yinede sahsi tercihim S25 Ultra olur benim bu butcede.

15 Pro Max yerine 16 Pro Maxte bakilabilir fiyat farki en son oldukca azdi. Veya 16 Pro bakabilirsiniz. IOS gecmekte kararliysaniz alinabilir. Yinede sahsi tercihim S25 Ultra olur benim bu butcede.
Bence gayet mantıklı.

Hocam 9 yıllık iphone 7 bile hala kullanılıyorken 4 sene sonra 15 pro maxmi çöp olcak?
Kullanıma göre kalmış bana göre evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…