Batuhanpro Attopat Katılım 1 Haziran 2025 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #31 abd_dgn dedi: Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim tercihimi 16 Pro yanından kullanacağım gibi herkese iyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun o zaman .
abd_dgn dedi: Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim tercihimi 16 Pro yanından kullanacağım gibi herkese iyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun o zaman .
ByFrkn Decapat Katılım 27 Nisan 2023 Mesajlar 280 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Core İ7 13700K Gigabyte Rtx4080 16gb / Suprim 6tb hdd+1tb ssd / 32gb ram /Samsung Odyssey g3 1MS 144Mhz+ HP Omen X 27 Monitör+İpad 8.Nesil (Yayın İçin) Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #32 16 Pro Max için bütçe çıkmaz zaten anladım. Batuhanpro dedi: Ben telefon güncelleme desteği bitince bende telefon kasılmaya başlıyor ister inan ister inanma. Genişletmek için tıkla... Kardeşim bilip bilmeden konuşuyorsun ne alakası var iPhone X'ler bile hala kasmadan devam ediyor. Neyse daha fazla kafa yormayacağım bilgisiz kişiler üzerine iyi sosyaller. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2025
16 Pro Max için bütçe çıkmaz zaten anladım. Batuhanpro dedi: Ben telefon güncelleme desteği bitince bende telefon kasılmaya başlıyor ister inan ister inanma. Genişletmek için tıkla... Kardeşim bilip bilmeden konuşuyorsun ne alakası var iPhone X'ler bile hala kasmadan devam ediyor. Neyse daha fazla kafa yormayacağım bilgisiz kişiler üzerine iyi sosyaller.
Batuhanpro Attopat Katılım 1 Haziran 2025 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #33 ByFrkn dedi: 16 Pro Max için bütçe çıkmaz zaten anladım. Kardeşim bilip bilmeden konuşuyorsun ne alakası var iPhone X'ler bile hala kasmadan devam ediyor. Neyse daha fazla kafa yormayacağım bilgisiz kişiler üzerine iyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... İphone olunca öyle tabi android kullanıyom ben kendine bak.
ByFrkn dedi: 16 Pro Max için bütçe çıkmaz zaten anladım. Kardeşim bilip bilmeden konuşuyorsun ne alakası var iPhone X'ler bile hala kasmadan devam ediyor. Neyse daha fazla kafa yormayacağım bilgisiz kişiler üzerine iyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... İphone olunca öyle tabi android kullanıyom ben kendine bak.
mefeeee Centipat Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 523 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #34 Batuhanpro dedi: Ben telefon güncelleme desteği bitince bende telefon kasılmaya başlıyor ister inan ister inanma. Genişletmek için tıkla... Kasmaya başlamasıyla uygulama desteklerinin bitecek olması bambaşka şeyler dostum. Tabii ki kasabilir eskiyor sonuçta cihaz. Ama senin dediği gibi güncelleme desteği biter bitmez cihaz çöp oluyor diye bir şey söz konusu değil.
Batuhanpro dedi: Ben telefon güncelleme desteği bitince bende telefon kasılmaya başlıyor ister inan ister inanma. Genişletmek için tıkla... Kasmaya başlamasıyla uygulama desteklerinin bitecek olması bambaşka şeyler dostum. Tabii ki kasabilir eskiyor sonuçta cihaz. Ama senin dediği gibi güncelleme desteği biter bitmez cihaz çöp oluyor diye bir şey söz konusu değil.