iPhone 15 Pro Max alınmalı mı?

Stephen Küskü

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
gigabyte gtx 1660ti - ryzen 5 3600 - 16 gb ram - 500 gb m2 ssd - 1tb harddisk

Asus 27 inç 170 Hz 2k İPS Monitör
Arkadaşlar merhaba, iPhone 15 Pro Max almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Yoksa iPhone 16'yı beklemeli miyim? iPhone 15 Pro ve 16 Pro modellerinde tasarım açısından büyük farklar yok. Bir de sizce mavi titanyum mu almalıyım natürel titanyum mu almalıyım bu 2 renk arasında kararsız kaldım. Natürel titanyum alırsam siyah veya koyu lacivert kılıfla kullanacağım. Mavi titanyum alırsam şeffaf kılıf kullanacağım.

Alınır tabii ki zerre kadar pişmanlık duymazsın.

Ben olsam 16 beklerim kesinlikle.

Hocam 16 alabilecek durumdayım diyorsanız bence bekleyin az kaldı

Para varsa alınır ama iPhone 15 serisinin kameraları kronik sorunlu diyorlar. Annemde kullanıyor fotoğraf çekerken iyi görünüyor çektikten sonra fotoyu bozuyor kalitesini. Anlamadım sebebini.

Ben olsam 16 beklerim kesinlikle.

Türkiye'ye gelmesi Ekim'i falan bulur ya. Çok büyük fark yoksa 15 alıp geçsem mi bilmiyorum. iPhone 16 Pro Max'ın boyutu 6,9 inç olacağı konuşuluyor. Çok büyük olur. 15 Max'ın boyutu 6,69 inç ideal gibi

Hocam 16 alabilecek durumdayım diyorsanız bence bekleyin az kaldı
rengine de kararsız kaldım

Kesinlikle 16 bekleyin, ilk çıktığı gibi alın fiyat farkı olmaz ayrıca Pro Max kullanan biri olarak telefon çok büyük ve ağır kesinlikle rahatsız ediyor beni tavsiyem Pro kullanmanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…