iPhone 15 Pro Max alınmalı mı?

16 bekle hocam zaten bir 2 ay kaldı çıkmasına hem daha güncel olur hem de yeni bir model kullanmış olursunuz ama fiyat konusunda kesin bir şey söylenmez malum bu ekonomide belli değil.

16 bekleyin, 15 pro sahibi olarak söylüyorum.

Kesinlikle 16 bekleyin, ilk çıktığı gibi alın fiyat farkı olmaz ayrıca Pro Max kullanan biri olarak telefon çok büyük ve ağır kesinlikle rahatsız ediyor beni tavsiyem Pro kullanmanız.

Pro da çok küçük bu ikisinin ortası olsa iyi olurdu. Ayrıca sence hangi renk daha iyi mavi mi natürel mi?

16 bekleyin, 15 Pro sahibi olarak söylüyorum.

Neden kötü mü?

16 bekle hocam zaten bir 2 ay kaldı çıkmasına hem daha güncel olur hem de yeni bir model kullanmış olursunuz ama fiyat konusunda kesin bir şey söylenmez malum bu ekonomide belli değil.

Türkiye'ye gelmesi Ekim'i bulur mu?

Pro da çok küçük bu ikisinin ortası olsa iyi olurdu. Ayrıca sence hangi renk daha iyi mavi mi natürel mi?

Neden kötü mü?

Türkiye'ye gelmesi Ekim'i bulur mu?

Geçen sene eylül Ekim civarıydı aynı olacağını sanıyorum ama fiyat konusunda garanti verilmez doların gidişatı ve ekonomiyi tahmin etmek zor.

İlk çıktığında iPhone 15 pro aldım. Kamerası sorunluydu. Odaklamıyordu. Güncelleme geldi yine odaklamadı. Soğudum sattım. iPhone 16 pro’yu bekliyorum. Yüksek ihtimal ortalama 15 serisi ile aynı fiyata çıkacak. Bence bekle. Beklemeye değecek gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…