iPhone 15 Pro Max çalındı

yakfup

Zeptopat
Daha fazla  
Geçen gün caddebostana yüzmeye gittiğimde ben denizdeyken direkt çantamı alıp gitmişler. Karakola gittiğimde de telefon yurt dışı olduğu için bir şey yapamayız dediler. iCloud şifremide unutmuştum şimdi hatırladım fakat hesap kilitli ve 10 saat içinde dönüş yapacaklar. Telefonu açmadan iOS 18.5'e Jailbreak atabiliyorlar mı onu merak ettiğim için sormak istedim. Belki biraz olsun içim rahatlar.

Zor yani açılması iCloud olduğu için ve cihazınızın güncel bir sürüme sahip açıkçası. Sıfırlansa bile iCloud girilmeden telefon açılmaz.

Dostum iCloud kolayca belli uygulamalarda rahatça atlatılabiliniyor maalesef. Tabii eksi yönleri var ama o telefonu çalanlar anlıyorsa liğme liğme ederler.

Apple ama bu konuda iyi yol aldı kolay bir şekilde yapamazlar. Ve telefon 15 Pro Max güncel ve yeni bir cihaz.

Telefon yurtdışı olduğu için nasıl bir şey yapamıyorlar olacak iş değil. Kaydettirmek için 40 küsür bin para almayı biliyorlar. Daha geçen yabancı uyruklu bir kadının airpods'u çalındı diye "Bul" uygulamasını açıp kadınla beraber ekip yolladılar. Kabul edilebilir değil.

iCloud hesabınızı biliyorsanız iCloud üzerinden bul uygulaması ile konumunu görebiliyor olmanız lazım. Uzaktan telefonunuzu kilitleyin. Cihaz kapalı olsa bile bul uygulaması üzerinden canlı konum görebiliyor olmanız lazım.

Telefon yurt dışı olduğu için nasıl bir şey yapamıyorlar olacak iş değil. Kaydettirmek için 40 küsur bin para almayı biliyorlar. Daha geçen yabancı uyruklu bir kadının AirPods'u çalındı diye "Bul" uygulamasını açıp kadınla beraber ekip yolladılar. Kabul edilebilir değil.

iCloud hesabınızı biliyorsanız iCloud üzerinden bul uygulaması ile konumunu görebiliyor olmanız lazım. Uzaktan telefonunuzu kilitleyin. Cihaz kapalı olsa bile bul uygulaması üzerinden canlı konum görebiliyor olmanız lazım.

iCloud hesabı kilitli dostum. 10 saat içinde dönüş yapacaklarmış.

Telefon yurtdışı olduğu için nasıl bir şey yapamıyorlar olacak iş değil. Kaydettirmek için 40 küsür bin para almayı biliyorlar. Daha geçen yabancı uyruklu bir kadının airpods'u çalındı diye "Bul" uygulamasını açıp kadınla beraber ekip yolladılar. Kabul edilebilir değil.

hocam işte dün öğlen çalındı telefon akşamda stresten şifreyi hatırlayamadım ve denedim çoğunu, şuanda şifreyi hatırladım fakat hesap kilitli. 10 Saate açılacağı yazıyor ama zaten 2 günde essek degilse paramparca eder telefonu diye düşünüyorum. Ha polise gittiğimde de sadece telefon numaramı ve telefonun rengini sordular. Telefon türkiye kayıtlı olsa IMEI numarasını BTK'ya gönderiyorlarmış ve telefona yeni bir sim kartı girdiğinde anlık olarak konum, isim soy isim vesaire düşüyormuş dediler. Fakat BTK telefon yurtdışı kayıtlı olduğu için dönüş yapmıyormuş. Ha zaten adam essek degilse telefonu gidip bit pazarında satmaz zaten parçalar satar. Parçaladıysa da daha bulunmasının bi imkanı olduğunu düşünmüyorum.

iCloud hesabı kilitli dostum. 10 saat içinde dönüş yapacaklarmış.
Evet, abimin de apple destekte çalışan bir arkadaşı vardı fakat o da birşey yapamadığını söyledi.

Hocam işte dün öğlen çalındı telefon akşamda stresten şifreyi hatırlayamadım ve denedim çoğunu, şu anda şifreyi hatırladım fakat hesap kilitli. 10 Saate açılacağı yazıyor ama zaten 2 günde essek degilse paramparca eder telefonu diye düşünüyorum. Ha polise gittiğimde de sadece telefon numaramı ve telefonun rengini sordular. Telefon Türkiye kayıtlı olsa IMEI numarasını BTK'ya gönderiyorlarmış ve telefona yeni bir SIM kartı girdiğinde anlık olarak konum, isim soy isim vesaire düşüyormuş dediler. Fakat BTK telefon yurt dışı kayıtlı olduğu için dönüş yapmıyormuş. Ha zaten adam essek degilse telefonu gidip bitpazarında satmaz zaten parçalar satar. Parçaladıysa da daha bulunmasının bir imkanı olduğunu düşünmüyorum.

Apple destek ile görüşün pazar günü de açıklar hocam arayın anlatın sorunu belki yardım ederler.

Dediğim gibi onlar da hesap açılana kadar bir şey yapamayacaklarını söylediler.

Yani size tek önerim İstanbul'da yüzücekseniz asla Caddebostana gitmeyin it kopuk kaynıyor.

Anladım hocam geçmiş olsun umarım bulunur cihazınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı