iPhone 15 Pro Max ekranı yurt dışından getirtilir mi?

XaresL

Hectopat
Daha fazla  
Yurt dışı 15 Pro Max cihazım var. Ekran şerit yeşil yeşil burada orijinal ekranı 10 15 binden başlıyor. Ekranı yurt dışından herhangi bir güvenilir siteden alabilir miyim?

Yurt dışı 15 Pro Max cihazım var. Ekran şerit yeşil yeşil burada orijinal ekranı 10 15 binden başlıyor. Ekranı yurt dışından herhangi bir güvenilir siteden alabilir miyim?
Evet güvenilen yerse

Burada bir ekran 10 15 bin TL yurt dışında tanıdığım yok sipariş vereceğim hangi siteden bulabilirim ucuza.
Kimse garanti veremez fabrikadan sağlam çıkacağına dair bir sorun çıkınca uğraşacaksın git kendin al görerek en iyisi

Kimse garanti veremez fabrikadan sağlam çıkacağına dair bir sorun çıkınca uğraşacaksın git kendin al görerek en iyisi.

Gidemem gitsem gidip alırım zaten mecbur sipariş vereceğim Türkiye'den iPhone 11 parasına ekran bayılmak istemiyorum.

Gidemem gitsem gidip alırım zaten mecbur sipariş vereceğim Türkiye'den iPhone 11 parasına ekran bayılmak istemiyorum.
Sorun çıkarsa baş ağrıtır öyle böyle değil karar senin

Bence en mantıklısı yan sanayi ekran taktırıp satıp model yükseltmek orijinaline o kadar para vermek çok daha zarar ettirir.

Bence en mantıklısı yan sanayi ekran taktırıp satıp model yükseltmek orijinaline o kadar para vermek çok daha zarar ettirir.

Satıyorum zaten de bu halde çok ucuza aldım ama yan sanayi takınca cihazın fiyatını düşürecek.

Yan sanayiler 60 Hz oluyor değil mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…