BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2024 #11 Hiçbir fark yok. Apple sitesi pahalı satıyor sadece. Oradan alma, Vatan PC'den de alma. N11 ve Turkcell Pasaj mağasında daha uygun fiyata satılıyor. İthalat garantili ve Türkiye garantili modeli arasında da 7-8 bin TL fiyat oynuyor.
Hiçbir fark yok. Apple sitesi pahalı satıyor sadece. Oradan alma, Vatan PC'den de alma. N11 ve Turkcell Pasaj mağasında daha uygun fiyata satılıyor. İthalat garantili ve Türkiye garantili modeli arasında da 7-8 bin TL fiyat oynuyor.
Morgan.jones Hectopat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 1.229 Makaleler 1 19 Şubat 2024 #12 mustafacetin dedi: 120 Hz olan Pro modeli bana küçük geliyor, 14 Pro Max almaktansa yeni model almak daha mantıklı çok fark yok. Ayrıca vatan da satılan pm ile Apple'ın kendi sitesidne satılan ürün arasında 5 bin TL gibi bir fark var, sebebi nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Vatandan almayın Akakçe'den bakıp daha ucuza alın paranız cepte kalsın.
mustafacetin dedi: 120 Hz olan Pro modeli bana küçük geliyor, 14 Pro Max almaktansa yeni model almak daha mantıklı çok fark yok. Ayrıca vatan da satılan pm ile Apple'ın kendi sitesidne satılan ürün arasında 5 bin TL gibi bir fark var, sebebi nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Vatandan almayın Akakçe'den bakıp daha ucuza alın paranız cepte kalsın.
Marla Singer Gigapat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 8.226 Çözümler 28 19 Şubat 2024 #13 mustafacetin dedi: 120 Hz olan Pro modeli bana küçük geliyor, 14 Pro Max almaktansa yeni model almak daha mantıklı çok fark yok Ayrıca Vatanda satılan PM ile Apple'ın kendi sitesidne satılan ürün arasında 5 bin TL gibi bir fark var, sebebi nedir acaba? Genişletmek için tıkla... En ucuz nerede satılıyorsa oradan al.
mustafacetin dedi: 120 Hz olan Pro modeli bana küçük geliyor, 14 Pro Max almaktansa yeni model almak daha mantıklı çok fark yok Ayrıca Vatanda satılan PM ile Apple'ın kendi sitesidne satılan ürün arasında 5 bin TL gibi bir fark var, sebebi nedir acaba? Genişletmek için tıkla... En ucuz nerede satılıyorsa oradan al.
HuusSaOrh Kilopat Katılım 13 Şubat 2017 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2024 #14 512 GB Pro Max kullanıyorum. 15 bin fotoğraf çektim. 350 GB alan doldu.