Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.766 Makaleler 1 Çözümler 25 23 Haziran 2025 #1 iPhone 15 pm cihazın arkası kırıldı. Çok bir bütçemde yok FPPRO'ya baktığımda 7-8 bin TL çıkıyor. Öneriniz var mı? El altında yaptırsam 2-3 bin TL oluyor ama malum sözde tamirciler.
iPhone 15 pm cihazın arkası kırıldı. Çok bir bütçemde yok FPPRO'ya baktığımda 7-8 bin TL çıkıyor. Öneriniz var mı? El altında yaptırsam 2-3 bin TL oluyor ama malum sözde tamirciler.
Taeones Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 2.056 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1, 2020 - 16 GB Cinsiyet Erkek Meslek Lisans Öğrencisi 23 Haziran 2025 #2 Hocam ben telefona 100k verdikten sonra 2-3 bin TL isteyen tamircilerin eline vermezdim şahsen.
GhOstseOul Decipat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 1.911 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2025 #3 Risk isterseniz yaptırın.
Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.766 Makaleler 1 Çözümler 25 23 Haziran 2025 #4 Taeones dedi: Hocam ben telefona 100k verdikten sonra 2-3 bin TL isteyen tamircilerin eline vermezdim şahsen. Genişletmek için tıkla... Amacım da o zaten. KubraHz nasıldır? GhOstseOul dedi: Risk isterseniz yaptırın. Genişletmek için tıkla... Hocam istemediğimi belirttim zaten? O yüzden öneri istiyorum.
Taeones dedi: Hocam ben telefona 100k verdikten sonra 2-3 bin TL isteyen tamircilerin eline vermezdim şahsen. Genişletmek için tıkla... Amacım da o zaten. KubraHz nasıldır? GhOstseOul dedi: Risk isterseniz yaptırın. Genişletmek için tıkla... Hocam istemediğimi belirttim zaten? O yüzden öneri istiyorum.
Taeones Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 2.056 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1, 2020 - 16 GB Cinsiyet Erkek Meslek Lisans Öğrencisi 23 Haziran 2025 #5 Benjamin the Ferel dedi: Amacım da o zaten. KubraHz nasıldır? Hocam istemediğimi belirttim zaten? Genişletmek için tıkla... Fppro da çalışıyordu ama kendisi tamir ediyor artık. İyidir.
Benjamin the Ferel dedi: Amacım da o zaten. KubraHz nasıldır? Hocam istemediğimi belirttim zaten? Genişletmek için tıkla... Fppro da çalışıyordu ama kendisi tamir ediyor artık. İyidir.
Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.766 Makaleler 1 Çözümler 25 23 Haziran 2025 #6 Taeones dedi: Fppro da çalışıyordu ama kendisi tamir ediyor artık. İyidir. Genişletmek için tıkla... Bende onu düşünüyorum fiyatı da uygun
Taeones dedi: Fppro da çalışıyordu ama kendisi tamir ediyor artık. İyidir. Genişletmek için tıkla... Bende onu düşünüyorum fiyatı da uygun
Taeones Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 2.056 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1, 2020 - 16 GB Cinsiyet Erkek Meslek Lisans Öğrencisi 23 Haziran 2025 #7 Benjamin the Ferel dedi: Bende onu düşünüyorum fiyatı da uygun Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi hocam o kız eskiden FPPRO da çalışıyordu FPPRO'ya bütçeniz yetmiyorsa onu yaptırın en kötü.
Benjamin the Ferel dedi: Bende onu düşünüyorum fiyatı da uygun Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi hocam o kız eskiden FPPRO da çalışıyordu FPPRO'ya bütçeniz yetmiyorsa onu yaptırın en kötü.
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 4.065 Çözümler 28 Yer Adana 23 Haziran 2025 #8 Benjamin the Ferel dedi: Bende onu düşünüyorum fiyatı da uygun. Genişletmek için tıkla... Fezateknik var ona da bakın.
Benjamin the Ferel dedi: Bende onu düşünüyorum fiyatı da uygun. Genişletmek için tıkla... Fezateknik var ona da bakın.