J j5yberxxxx Centipat Katılım 5 Kasım 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #1 unc0ver olmasın yukleyınce reklam verıyor sureklı bulabilirseniz sevinirim.
HeisenBerky Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 500 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #2 j5yberxxxx dedi: unc0ver olmasın yukleyınce reklam verıyor sureklı bulabilirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Jailbreak bir 10 sene gelmez iOS 15 üzerinde stabil Jailbreak bulunmuyor.
j5yberxxxx dedi: unc0ver olmasın yukleyınce reklam verıyor sureklı bulabilirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Jailbreak bir 10 sene gelmez iOS 15 üzerinde stabil Jailbreak bulunmuyor.
J j5yberxxxx Centipat Katılım 5 Kasım 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #3 HeisenBerky dedi: Jailbreak bir 10 sene gelmez iOS 15 üzerinde stabil Jailbreak bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... Stabil olmasa da olur ya.
HeisenBerky dedi: Jailbreak bir 10 sene gelmez iOS 15 üzerinde stabil Jailbreak bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... Stabil olmasa da olur ya.
SiyahiBeyfendi Hectopat Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 2.077 Çözümler 25 19 Temmuz 2024 #4 j5yberxxxx dedi: unc0ver olmasın yukleyınce reklam verıyor sureklı bulabilirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bu kadar yeni bir sürüm için Jailbreak olduğunu pek sanmıyorum. Ayrıca iPhone 15 Pro Max'e Jailbreak yapmayı çok mantıklı bulmuyorum.
j5yberxxxx dedi: unc0ver olmasın yukleyınce reklam verıyor sureklı bulabilirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bu kadar yeni bir sürüm için Jailbreak olduğunu pek sanmıyorum. Ayrıca iPhone 15 Pro Max'e Jailbreak yapmayı çok mantıklı bulmuyorum.
Ardinninho Femtopat Katılım 15 Mart 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #5 j5yberxxxx dedi: unc0ver olmasın yukleyınce reklam verıyor sureklı bulabilirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Yeni çıkan modelleri veya işletim sistemlerini kırmak çok fazla zaman alıyor stabil olmayan bile zor bulursunuz paylaşanlarinda çoğu fakedir zaten.
j5yberxxxx dedi: unc0ver olmasın yukleyınce reklam verıyor sureklı bulabilirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Yeni çıkan modelleri veya işletim sistemlerini kırmak çok fazla zaman alıyor stabil olmayan bile zor bulursunuz paylaşanlarinda çoğu fakedir zaten.
J j5yberxxxx Centipat Katılım 5 Kasım 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #6 SiyahiBeyfendi dedi: Bu kadar yeni bir sürüm için Jailbreak olduğunu pek sanmıyorum. Ayrıca iPhone 15 Pro Max'e Jailbreak yapmayı çok mantıklı bulmuyorum. Genişletmek için tıkla... Kanka paralı uygulamaları yuklemek icin 1 2. si yurt disi. Ardinninho dedi: Yeni çıkan modelleri veya işletim sistemlerini kırmak çok fazla zaman alıyor stabil olmayan bile zor bulursunuz paylaşanlarinda çoğu fakedir zaten. Genişletmek için tıkla... Stabil olmasa da olur.
SiyahiBeyfendi dedi: Bu kadar yeni bir sürüm için Jailbreak olduğunu pek sanmıyorum. Ayrıca iPhone 15 Pro Max'e Jailbreak yapmayı çok mantıklı bulmuyorum. Genişletmek için tıkla... Kanka paralı uygulamaları yuklemek icin 1 2. si yurt disi. Ardinninho dedi: Yeni çıkan modelleri veya işletim sistemlerini kırmak çok fazla zaman alıyor stabil olmayan bile zor bulursunuz paylaşanlarinda çoğu fakedir zaten. Genişletmek için tıkla... Stabil olmasa da olur.
HeisenBerky Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 500 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #7 j5yberxxxx dedi: Stabil olmasa da olur ya. Genişletmek için tıkla... Peşin söylüyom gelmesi imkansız 15 Pro'ya JB olayını unut bence. A12 bionic CPU'lara anca getirebildiler. Gülü seven dikenine katlanır IPhone'da yapacak bir şey yok.
j5yberxxxx dedi: Stabil olmasa da olur ya. Genişletmek için tıkla... Peşin söylüyom gelmesi imkansız 15 Pro'ya JB olayını unut bence. A12 bionic CPU'lara anca getirebildiler. Gülü seven dikenine katlanır IPhone'da yapacak bir şey yok.
J j5yberxxxx Centipat Katılım 5 Kasım 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #8 HeisenBerky dedi: Peşin söylüyom gelmesi imkansız 15 Pro'ya JB olayını unut bence. A12 bionic CPU'lara anca getirebildiler. Gülü seven dikenine katlanır IPhone'da yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederım.
HeisenBerky dedi: Peşin söylüyom gelmesi imkansız 15 Pro'ya JB olayını unut bence. A12 bionic CPU'lara anca getirebildiler. Gülü seven dikenine katlanır IPhone'da yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederım.
HeisenBerky Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 500 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #9 Uygulama kuracaksan sana tavsiyem altstore veya sidestore kullan sidestore kullanırsan uygulamalara jit desteği gerekiyorsa sağlayabiliyorsun ios 17de.
Uygulama kuracaksan sana tavsiyem altstore veya sidestore kullan sidestore kullanırsan uygulamalara jit desteği gerekiyorsa sağlayabiliyorsun ios 17de.