iPhone 15 Pro Max kamerasında yeşil noktalar

Kesin bir şey söyleyemem ama şahsen sorun olduğunu düşünmüyorum. Cihazınız yurt dışı olsa dahi içiniz rahat etmesi adına Apple destek ile iletişime geçmeyi deneyebilirsiniz.
İletişime geçeyim teşekkür ederim

Genel olarak gece çekimlerinde aynı problemi yaşayan var mı peki, birde Apple Destek ile nasıl iletişime geçeceğim, uygulamasını indirdim fakat iletişim butonu bulunmuyor

Lens yansıması yapıyor normal bir durum. Bahçe lambalarının yanması o yüzden fazla vsr.
Biraz fazla yapıyor sanki hocam, dışarıda ışık kaynaklarına kamerayı tutunca beliriyorlar

Son düzenleme:

Başka bir yerde bir deneyin hocam.

Başka bir yerde bir deneyin hocam.
Hocam denedim şöyle ki bu bahçe aydınlatmalarına kamera direkt bakmadığı sürece sorun yok fakat bu aydınlatmalara doğru kamerayı çevirince lenste yansıma oluyor. Konum değiştirerek ve ışığa kamerayı direkt olarak tutmayarak fotoğraf çektim onu da paylaşayım, hiçbir sorun yok

Dosya Ekleri

• IMG_0218.jpeg
    124,9 KB · Görüntüleme: 92
lensin kalınlığından ışık kırılması oluyor gibi geldi bana telefonda bir problem olmadığını düşünüyorum.

Safir cam problemi hocam bütün iphonelarda var. Avize gibi birşeye tutun kamerayı sağa sola oynatın görürsünüz. Bütün apple cihazlar böyle zaten.

Fark ettiyseniz yukarıdaki ışıkların şeklinin tersi olarak görülüyor yeşil noktalar.

Evet hocam araştırdığım kaynaklarda da bu durumun normal olduğunu ve yaşayanın çok olduğunu gördüm. İçim rahat etmedi en son Apple Support’a yazdım ve onlar da bir sorun olmadığını söylediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…