Darknetxx Hectopat Katılım 5 Ocak 2022 Mesajlar 313 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #11 Liberte Sergen dedi: Bence eziyet, Türkiye'de o paraya cihaz almak daha mantıklı gibi geliyor bana. Genişletmek için tıkla... 37 bin TL küsurlerde yapıyor kanka o fiyata 14 bile alınmıyor ülkemiz sağ olsun. Dessa dedi: Şöyle bir şey var sonuçta son nesil bir cihaz alacaksın. Uzun seneler 4 ay sürekli telefon değiştirmek seni usandırmayacaksa mantıklı. Ama bence ücretini çıkarabilirsen 20 bin TL verip kayıt ettir. Genişletmek için tıkla... Çıkarabiliyorum kanka ama onun için mesela kıyafet alışverişimden kısmam gerekiyor o yüzden arada kaldım. T21 dedi: Samsung'a serisine bakabilirsin o zaman. 5-6 kağıt civarına A51 ve A71 bulunur herhalde. Genişletmek için tıkla... Şarj olarak uzun süre gidiyor mu hocam onlar 2. el alırım zaten ucuz yollu bir şey.
Liberte Sergen dedi: Bence eziyet, Türkiye'de o paraya cihaz almak daha mantıklı gibi geliyor bana. Genişletmek için tıkla... 37 bin TL küsurlerde yapıyor kanka o fiyata 14 bile alınmıyor ülkemiz sağ olsun. Dessa dedi: Şöyle bir şey var sonuçta son nesil bir cihaz alacaksın. Uzun seneler 4 ay sürekli telefon değiştirmek seni usandırmayacaksa mantıklı. Ama bence ücretini çıkarabilirsen 20 bin TL verip kayıt ettir. Genişletmek için tıkla... Çıkarabiliyorum kanka ama onun için mesela kıyafet alışverişimden kısmam gerekiyor o yüzden arada kaldım. T21 dedi: Samsung'a serisine bakabilirsin o zaman. 5-6 kağıt civarına A51 ve A71 bulunur herhalde. Genişletmek için tıkla... Şarj olarak uzun süre gidiyor mu hocam onlar 2. el alırım zaten ucuz yollu bir şey.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #12 Darknetxx dedi: Şarj olarak uzun süre gidiyor mu hocam onlar 2. el alırım zaten ucuz yollu bir şey. Genişletmek için tıkla... Bataryaları ölü değilse 4-8 saat arası açık ekran süresi alırsın muhtemelen. Para varsa kaydettirmeyi düşünebilirsin, kayıt işini seneye bırakırsan kayıt ücreti dâha da artar.
Darknetxx dedi: Şarj olarak uzun süre gidiyor mu hocam onlar 2. el alırım zaten ucuz yollu bir şey. Genişletmek için tıkla... Bataryaları ölü değilse 4-8 saat arası açık ekran süresi alırsın muhtemelen. Para varsa kaydettirmeyi düşünebilirsin, kayıt işini seneye bırakırsan kayıt ücreti dâha da artar.
Darknetxx Hectopat Katılım 5 Ocak 2022 Mesajlar 313 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #13 T21 dedi: Bataryaları ölü değilse 4-8 saat arası açık ekran süresi alırsın muhtemelen. Para varsa kaydettirmeyi düşünebilirsin, kayıt işini seneye bırakırsan kayıt ücreti dâha da artar. Genişletmek için tıkla... Ya aslında taksit yapabilirsem kayıt yaptırmayı düşünebilirim ama araştırmam gerek.
T21 dedi: Bataryaları ölü değilse 4-8 saat arası açık ekran süresi alırsın muhtemelen. Para varsa kaydettirmeyi düşünebilirsin, kayıt işini seneye bırakırsan kayıt ücreti dâha da artar. Genişletmek için tıkla... Ya aslında taksit yapabilirsem kayıt yaptırmayı düşünebilirim ama araştırmam gerek.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #14 Darknetxx dedi: Ya aslında taksit yapabilirsem kayıt yaptırmayı düşünebilirim ama araştırmam gerek. Genişletmek için tıkla... O iş anca kredi çekerek olur, onun da faizleri malum.
Darknetxx dedi: Ya aslında taksit yapabilirsem kayıt yaptırmayı düşünebilirim ama araştırmam gerek. Genişletmek için tıkla... O iş anca kredi çekerek olur, onun da faizleri malum.