Merhaba arkadaşlar. iPhone 15 Pro Max natürel Titanium ürün için kılıf arayışım var. Hangi kılıf markası daha iyi? Hangisini tavsiye edersiniz? Teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar. iPhone 15 Pro Max natürel Titanium ürün için kılıf arayışım var. Hangi kılıf markası daha iyi? Hangisini tavsiye edersiniz? Teşekkürler.
Mcdodo PC-5332 iPhone 15 Pro İçin Magsafe Şeffaf Kılıf, Teknik özellikleri, en uygun fiyatı ve hızlı kargo seçeneğiyle mcdodo.com.tr'den satın al. Aradığınız her şey Mcdodo'da!
Mcdodo PC-5354 iPhone 15 İçin Magsafe Kılıf - Mor, Teknik özellikleri, en uygun fiyatı ve hızlı kargo seçeneğiyle mcdodo.com.tr'den satın al. Aradığınız her şey Mcdodo'da!
Mcdodo PC-5352 iPhone 15 Pro İçin Magsafe Kılıf, Teknik özellikleri, en uygun fiyatı ve hızlı kargo seçeneğiyle mcdodo.com.tr'den satın al. Aradığınız her şey Mcdodo'da!
Bunların çakmaları var ve iyice araştırırsanız 1500 TL'ye en az 4 tane kaliteli kılıf bulursunuz ve farklı farklı takarsınız. Bu paraları bu kılıflara vermeyin. Lakin bende Pro kullanıyorum ve 3 adet kılıfım var ve totali 600 TL. Fazlasıyla yetiyorlar yani, girin hb - trendyol - amazon ve arayın. Öneriye gerek yok bence.
Bunların çakmaları var ve iyice araştırırsanız 1500 TL'ye en az 4 tane kaliteli kılıf bulursunuz ve farklı farklı takarsınız. Bu paraları bu kılıflara vermeyin. Lakin bende Pro kullanıyorum ve 3 adet kılıfım var ve totali 600 TL. Fazlasıyla yetiyorlar yani, girin hb - trendyol - amazon ve arayın. Öneriye gerek yok bence.
Sphone iPhone 15 Pro Uyumlu Kılıf Mat Buzlu Şeffaf Magsafe Manyetik Şarj Destekli Hassas Buton Case yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Ben bunu tercih etmiştim, yorumları felan da yoktu çokta güvenemeden beğendiğim için aldım ama. Hem çok şık gözüküyor hem magsafe özelliği var. Telefon düşmüyor yani.