Renk cok goreceli bir sey degil mi? Hangisi daha guzel diye sormanin manasini ben halen cozemiyorum. iPhone 11 alacagim zaman kimse turkuaz begenmiyordu ben cok begendigim icin gittim onu aldim.
Aslında mantıklı olan bu fakat genel olarak neredeyse herkes dışarıdan nasıl gözükür gözüyle bakıyor herkes için konuşmuyorum fakat genel olarak böyle açıkcası ben kendim nasıl beğeniyorsam öyle gidiyorum.
Keşke benimde böyle dertlerim olsa Bu arada zevk tamamen sizin ama şahsi fikrim natural olanı. Ayrı bir premium duruyor, bende başka şeyler de var diyor telefon.
Aslında mantıklı olan bu fakat genel olarak neredeyse herkes dışarıdan nasıl gözükür gözüyle bakıyor herkes için konuşmuyorum fakat genel olarak böyle açıkcası ben kendim nasıl beğeniyorsam öyle gidiyorum.
Telefonu baskasi kullanmayacak ki ben kullanacagim zaten o yuzden hangi renk daha guzel demenin mantigini bir turlu cozemedim ben. Doner mi guzel tabak servis mi demek gibi bir sey. Karsilastirilabilecek mantiksal bir veri yok ortada. Kaldi ki cogunlukla kilif takip kullaniliyor telefonlar..
bir kişinin iki renk arasında kalması gayet olağan bir durum yorumlarda bu göreceli bir kavram ve kişinin kendisinin belirlemesi gerekir demişsiniz ama bir kişi aynı anda 2 şeyi beğenebilir ve böyle bir durumda çevresinden veya varsa imkanlarından yararlanarak seçicilikte doğru karara ulaşmış olur. Bu gibi durumda olan arkadaşlara kendin seç demek yerine fikrinizi belirtmemeniz cok daha sağlıklı olacaktır. Nerden biliyorum çünkü şu an bende mavi ve naturel arasında kaldım ve hangi rengin hangi ortamda cok daha güzel gözüktüğünü bilen kişilerden tavsiye almak isterdim.